11 évig keresték az eltűnt magyar lányt, most kiderült a szörnyű igazság! - fotók

2007. május 16-án tűnt el a 17 éves lány, szülei az elmúlt tizenegy évben is keresték. Kiderült, miért nem került elő.

"Az eltűnést megelőző hétvégén a lány baráti társaságával egy összejövetelen vett részt – szüleinek tudta nélkül. Mikor ők rájöttek, hogy lányuk engedély nélkül ment el szórakozni otthonról, utánamentek. Hazavitték, majd igyekeztek meggyőzni őt arról, hogy a tanulásra kell inkább koncentrálnia. Ez a hétvégét követő első két tanítási napon rendben meg is történt, szerdán azonban a lány – bár reggel a szokott módon elindult az iskolába – nem érkezett meg oda." - mondta az illetékes.

"A szülők, mikor értesültek arról, hogy gyermekük nem ment be az intézménybe, keresni kezdték, majd bejelentették a Keszthelyi Rendőrkapitányságon. A keszthelyi kollégák kihallgatták a lány osztálytársait, baráti körét, családtagjait, teljeskörűen feltérképezték kapcsolatrendszerét, és személyiségéről is megfelelő képet alkottak. Egy tanú látta, hogy nem száll fel, hanem elmegy az iskola felé tartó távolsági busz mellett, más egy autóba látta beszállni. Mivel azonban nem jutottak nyomára, körözést bocsátottak ki hollétének megállapítására." - mondta Petőfi Attila, vezérőrnagy, főosztályvezető.

Azóta a lány semmilyen életjelet nem adott magáról, időközben lejárt személyes okmányait nem újíttatta meg, orvosi kezelést nem vett igénybe, és arra nézve sem merült fel információ, hogy átlépte volna az ország határát. Most az is kiderült, miért.

Kattints a részletekért és képekért!

24 óra