A te combod melyik típus? - Ezt árulja el rólad az ágyban

A fenti ábra alapján válaszd ki, a te combjaid melyik típusba tartoznak! Majd olvasd el az értékelést, amit a NőiPortál állított össze.

„A” típus

Alapvetően nincs túl széles csípőd, a térd és a boka egyvonalban van. Úgy tűnik, hogy odaadó és gyöngéd szerető vagy, amikor a szexualitásról van szó. A férfiak számára vonzó ez az aprócska rés a combjaid között, hiszen karcsúnak tűnsz. Lehet, hogy kissé visszafogott vagy az ágyban vagy túl félénk vagy, ami miatt esetlegesen a férfiak veszíthetnek az érdeklődésükből. Jó tanács: próbálj meg olykor te magad kezdeményezni. Ha nincsenek szexuális fantáziáid, inspirálódj. A képzelet hatalmas erő. Suttogd a férfi fülébe, hogy mennyire kívánod.

„B” típus

A férfiak számára vonzó a két combod közötti nagyobbacska rés, nyitottnak tűnsz szexuálisan. Bizony, ez a férfiak vágyait valóban felkorbácsolja. Olyan nő vagy, aki tele vagy szenvedéllyel és akár domináns is lehetsz kissé, vagy éppen erről fantáziálsz olykor. Ez az impulzív természet és ez a kicsike őrültség azonban sok férfit el is riaszthat. Tanuld meg kicsit kontrollálni a benned tomboló szenvedélyt, urald az érzéseidet. Így lehetsz tökéletes szerető, és így már megélhetitek együtt is, ami köztetek van.

„C” típus

A combjaid szinte szorosan simulnak egymáshoz, és a térdeid kicsikét kifelé állnak. Ez egyfajta egyensúlyt eredményez, ami azt jelenti, hogy leginkább akkor tudod megélni a benned rejlő szexuális energiát, ha olyan partnert választasz, aki egyenrangú félként kezel. A félénk lányból igazi vadmacska válik az ágyban, de ehhez az kell, hogy a partnered előtt kibontakozhass. Élvezd azt a szenvedélyt, ami benned van!

„D” típus

A legtöbb nő ilyen típusú combokkal bír, és bár gyakori, nem szabad lebecsülni önmagad. Lehet, hogy a kicsit hagyományosabb utat követed és nem feltétlenül vagy elsőre lepedőakrobata, ám mindez idővel alakul. Nagyon határozott személyiség vagy, és a férfiak számára ez a magabiztosság egyszerre ijesztő és vonzó. Engedd magad szeretni, olykor merj törékeny lenni. Nem kell mindig uralnod a helyzetet, engedd át magad a partnerednek, hogy vezethessen!

24 óra