Robbantás: ez a férfi ölhette meg a magyar kozmetikust! Jól ismerték egymást!

Megvan a tettes - közölte az FBI nem sokkal ezelőtt. Egy férfit vettek őrizetbe, az elhunyt magyar nő közeli ismerősét.

Csütörtök reggel az FBI letartóztatott egy férfit, akit a robbantással gyanúsítanak - közölték egy sajtótájékoztatón. Laura Eimiller, a Szövetségi Nyomozó Iroda helyi irodájának szóvivője elmondta, a férfi az 59 éves Stephen Beal. A férfi közösségi oldala sokat elárul, április közepén számos közös nyaralós képet osztott meg Ildikóval. Egyes hírek szerint ő volt a magyar nő exe. Ha ez igaz, akár szerelemféltés is állhatott a háttérben, de ezt csak a nyomozás lezárása után tudhatjuk majd telje sbizonyossággal.

A férfi holnap bíróság elé áll, akár halálbüntetésre is ítélhetik majd.

Íme a tettes és a tragédia képei!

Ildikó három évtizede foglalkozott szépségápolással, látszólag nagyon sikeres volt, családjával szinte folyamatosan járta a világot, szebbnél-szebb helyekről osztottak meg képeket. Április közepén a bátyja és párja is járt nála Los Angelesben, erről is örömmel számolt be a világnak, majd úgy búcsúzott tőlük, rövidesen itthon találkoznak.

Ildikó alig több mint egy hete járt is Magyarországon. Azokat a napokat is utazással töltötte. Wellness-szállóból, Borsod-Abaúj-Zemplénből, a Duna-partjáról is osztott meg képeket, majd néhány napja visszatért Amerikába.

24 óra