Tragédia a babaváró bulin: miután kiderült a baba neme, egy ember a kamerák előtt halt szörnyet - Videó

Babaváró bulira gyűltek össze a barátok és rokonok szombaton, a leendő szülők pénzt és energiát sem kímálve szervezték meg a nagy napot. Tragédia lett a vége.

Meg akarták mutatni a világnak a boldogságukat, de a gyönyörű pillanatot beárnyékolja egy szörnyű tragédia. A kisbabával várandós pár szombatra szervezte meg a babaváró buliját, ahol a terveik szerint látványos módon értesültek volna mindnyájan arról, kisfiúk, vagy kislányuk születik-e. Az ünnepségen számos barát és rokon volt jelen a mexikói Culiacán városában - számolt be az eseményről a Linea Directa nevű helyi lap. Aztán meg is érkezett az a repülőgép, aminek a segítségével végül kiderült: az anyuka egy kislányt hord a szíve alatt.

A család öröme azonban csak másodpercekig tarthatott, mert szinte ugyanebben a pillanatban már meg is történt a tragédia - forgó kamerák előtt!

A közösségi oldalakat ellepték a tragédiáról készített felvételek. Amikor a mentők megérkeztek a roncshoz, a pilóta már eszméletlen volt. Végül a kórházba szállítás közben halt meg. Egy helyi férfi az áldozat, aki alig 32 éves volt.

A család tagjainak egy jelentős része észre sem vette jó ideig, milyen borzalom történt, egymást ölelgetve ünnepelték a kislányt, akinek a hírét az égből aláhulló rózsaszín konfettik szimbolizálták. Hogy mi okozhatta a tragédiát, azt egyelőre vizsgálják.

Címlapfotó: Twitter/Ocampi_

24 óra