Milyen takarékos megoldások vannak a WC-papír-adagolók világában? 

Egy közepes vagy nagyobb forgalmú mosdó esetén gyakran felmerül a kérdés, hogy milyen költséghatékony megoldást lehetne találni a WC-papír-adagolókkal kapcsolatban. Mi most egy kifejezetten jó alternatívát ajánlunk.

Egy WC-papír-adagoló rendszer, ami megoldja a gondot

A Flor mosdóhigiéniai termékei között is megtalálhatóak azok a Tork Mini Jumbo rendszerek, amelyek mind a kicsi, mind a közepes, mind a nagyobb forgalmú helyeken is jó választásnak bizonyulnak.A Tork T2 Mini Jumbo az a WC-papír-adagoló, amellyel Ön is maradéktalanul elégedett lesz. Ha toalettpapírokról van szó, akkor senki sem köthet kompromisszumokat, így az adagolók terén sem érheti be kevesebbel.

A toalettpapír portfólió széles, ahogy az adagolásához szükséges eszközökben sincs hiány – ennek köszönhetően ezen termékek minden helyzetre megoldást nyújtanak. Létezik nagy kiszerelésű, többrétegű, dekoratív megjelenésű és prémium minőségű toalettpapír, valamint az ezek adagolását könnyen kivitelező adagoló rendszerek is.

Milyen jellegzetességei vannak a Tork T2 Mini Jumbo WC-papír-adagolónak?

A Tork T2 Mini Jumbo toalettpapír-adagolót azokba a közepes és nagyobb forgalmú mosdókba ajánlják, ahol fontos szempont az idő- és költséghatékonyság, de egyúttal a komfort is lényeges tényező.

Nagy kapacitású, a karbantartása sem időigényes, így biztosítja, hogy a papír mindig elérhető legyen. A Tork adagolók jellemzője a letisztultság, a kialakítás praktikussága, a modern megjelenés, ami mindig pozitív benyomást tesz a mosdóba betérő ügyfelekre.

Az intelligens tartalék tekercses kialakítás felel a folyamatos papírellátásért. A megbízhatóan működő tekercsfék pedig mindig megakadályozza, hogy a tekercs szabadon forogjon, ezzel egyúttal csökken a fogyasztás is. Az eszköz átlátszó ablakán keresztül pedig jól nyomon követhető, hogy mikor kell azt papírral utántölteni.

Milyen előnyei vannak ezen eszköznek?

A rendszer alapelemét az időkezelés hatékonysága és a költségcsökkentés kivitelezése jelenti. Óriási előnye, hogy a klasszikus tekercseknél sokkal több papírt biztosít, ugyanakkor maga az adagoló mégsem zavaróan nagy. 

A megfelelő WC-papír kiválasztása van, amikor nagy kihívást jelent, de nem most! Kompatibilis vele a Tork 120280 cikkszámú, 2 rétegű Tork Mini Jumbo toalettpapír, ami egy nagyon látványos és kiváló minőségű termék. Ez a nagyon puha és extra fehér toalettpapír, a dombornyomott külsejének hála kellemes tapintással rendelkezik és rendkívül esztétikus.

Vele egyszerű megtalálni az egyensúlyt a teljesítmény, a költség, a környezeti hatás között. Az extrém forgalmú helyekre már a Jumbo toalettpapír jelent jó választást, azonban ha a forgalom csak közepes, inkább válasszuk a Midi Jumbo, de még inkább a Mini Jumbo papírokat.

A Mini Jumbo toalettpapír tekercsek nagyon széles választékban állnak rendelkezésre, ami biztosíték arra, hogy Ön is minden igényéhez megtalálja a jó megoldást. Válassza ezt Ön is!

VIDEO
Ha ezt csinálja a mobilod, éppen most lopják az adataidat

24 óra