Hogyan válasszunk kerítést?

A kerítés kiválasztása egyáltalán nem könnyű feladat, hiszen nemcsak funkcionális, hanem esztétikai jelentősége is van. Elsősorban a vele szemben támasztott elvárásaink mentén érdemes keresni az ideális modellt.

Milyen a jó kerítés?

Ilyen lehet például az, hogy legyen könnyen telepíthető, hosszú élettartamú, illetve ne igényeljen rendszeres karbantartást. Ezekkel a tulajdonságokkal máris leszűkítettük a kört, és a hagyományosan használt alapanyagokat is kizártuk, mint amilyen például a fa vagy a vas. A Betolemez 3D táblás kerítéselemei viszont jó választásnak bizonyulhatnak. Nézzük meg, hogy miért!

Gyorsan kivitelezhető

A kerítéstáblákat rendkívül gyorsan és egyszerűen lehet telepíteni, amihez a zártszelvény oszlopokat és a táblarögzítő bilincseket is beszerezhetjük a Betolemez kínálatából. Merevek, így a régen gyakran alkalmazott hálókkal szemben stabil, valóban sokáig szép kerítést építhetünk belőle. 

Ideális kialakítás

A merevségért a táblákban lévő hajlítások felelnek, amiknek a száma attól függ, hogy milyen magasak. Azaz nagyobb magasságnál sem veszítünk ebből a tulajdonságából, ezért stabil lesz ebben az esetben is.

A pálcák 3,7 mm vastag acélhuzalokból állnak, függőlegesen 50 mm-nyi távolság van közöttük, a vízszintes huzalok között 200 mm-es, de rendelés esetén más változatokat is választhatunk. 

Szálakból álló kerítés - TWN

Megőrzi a szépségét

Ez a kerítés hosszú időn keresztül ugyanolyan szép marad, a színe is hibátlan lesz, korrodálástól sem kell tartani. A tartósságot a porszórt felületnek köszönhetjük. Nem igényel karbantartást, teljesen gondozásmentes kerítést építhetünk belőle.

A RAL színskála kedvelt zöldjét és a népszerű antracitszürkét is választhatjuk a színek közül. Előbbi szépen belesimul a környezetbe, a másik pedig a modern, új építésű épületeknél is jól mutat.

Tökéletes választás

Amennyiben egy esztétikus, sokáig szép és átlátható kerítést szeretnénk, akkor ez a 3D táblás elemekből készült kerítés remek választás. Jó ötlet a zöld színt választani, hiszen gyönyörűen belesimul majd az őt körülvevő növényzet zöldjébe, így pedig képes optikailag még tágasabbá tenni a teret. Amennyiben célunk, hogy nagyobbnak tűnjön a kertünk, akkor ez egy nagyon jó megoldás.

A szürke pontosan az az árnyalat, amit napjainkban olyan sokan előnyben részesítenek az új építésű ingatlanoknál, sőt, sokszor a felújítás során is ezt használják. Ha a házat az antracit árnyalattal díszítjük, akkor tökéletesen passzolni fog ez a kerítés hozzá szürkében.

Amikor a hátsó vagy az oldalsó kerítéseket szeretnénk kialakítani, és nem szempont, hogy ne lehessen belátni, ezzel a 3D-s megoldással hosszú időre letudhatjuk a gondot ebben a kérdésben. Az UV-sugárzásnak is ellenálló, gondozásmentes, strapabíró, merev, nem korrodálódó kerítést készíthetünk belőle, amely esztétikai szempontból is teljesen rendben lesz.

24 óra