Add el nekem ezt az autót – foglalkozz kocsikkal, hogy soha többé ne kelljen majd dolgoznod!

A verdák szerelmesei sok esetben döntenek úgy, hogy autószerelők, karosszérialakatosok, járműfényezők lesznek – és ez nagyon is jól vagy így. Akik viszont más téren éreznek affinitást magukban, azoknak sem kell csüggedni. Szükség van ugyanis azokra a szakemberekre is, akik az irodákban, vagy közvetlenül a járgányok mellett dolgoznak, oda-vissza ismerik azokat, és felvilágosítják az érdeklődőket, potenciális vásárlókat.

Nem csak a műhelyben van szükség hozzáértő autóőrültekre!

Az autóipar tehát nem csupán a műhelyekben és szerelőállomásokon “zajlik”. Jó hír, hogy aki rajong az autókért, de inkább az értékesítési és irodai pozíciók vonzzák, szintén jó eséllyel találhat magának munkát – akár a vidéki városokban, márkaszervizekben és egyéb cégeknél egyaránt. A híres mondás szerint így pedig nem is kell majd többet dolgozni, hiszen azt fogod csinálni, amit szeretsz.
 
Ha már munkalehetőségek és vidék, járműjavító cégnél irodai munka Kaposváron is elérhető, de akár egyéb kategóriákra is szűrhetünk a kaposvarallas.hu oldalán.

Milyen készségek és kompetenciák szükségesek az irodai, értékesítési és adminisztrációs munkakörökhöz?

A releváns végzettség, a nyelvtudás nagyon fontos alapokat adhat az elhelyezkedéshez, de a munkába álláshoz és a hosszú távú sikeres karrierhez egyéb készségekre és kompetenciákra is szükség lesz. Ilyen például a jó kommunikációs készség, az empátia, az ügyfelekkel való “szót értés”, a termékek alapos ismerete, és természetesen a megbízhatóság, precizitás. Az autók iránti szenvedélyes érdeklődés óriási előny, hiszen sokkal könnyebben fogunk így érvényesülni a szakmánkban – és nem utolsósorban élvezni is fogjuk, amit csinálunk.

Autóértékesítői munka - TWN

Az irodai és értékesítői munka előnyei

Irodában dolgozni nem olyan rossz dolog – különösen a nagy melegben vagy hidegben, amikor a hőmérséklet miatt bent a klíma miatt nem igazán kell aggódni. Egy értékesítő pedig a fix béren túl teljesítményalapú juttatásokban is részesülhet, így minél hatékonyabban végzi a munkáját, annál többet is kereshet. A munka-magánélet egyensúly is könnyebben fenntartható, valamint komoly pozíciókat is megcsíphetnek a magasan végzett, nyelveket beszélő kollégák. Ki ne szeretne álmai autójának pénzügyi elemzőjeként, vezetőjeként dolgozni – vagy épp eladni azt másoknak is?

VIDEO
Szerelmi horoszkóp

24 óra