Legyen tökéletes a frizurája nyáron is!

Bár a forróság sokakat a strandra csalogat, és ilyenkor nem feltétlenül a tökéletes frizura meglétére figyelünk, nagyon lényeges, hogy a hajápolást a nyári időszakban se hanyagoljuk el. Ebben az évszakban még inkább oda kell figyelni arra, hogy ne károsítsa semmi a haj szerkezetét.

Mossunk rendszeresen hajat, utána pedig formázzuk a tincseket: például a premiumshop24.hu Dyson hajformázó eszközével! Ez a szerkezet számos jó tulajdonsággal rendelkezik, cikkünkben bemutatjuk, miért érdemes használni!

Mi jellemző ezekre a prémiumminőségű hajformázókra?

A Dyson márkanév talán sokak számára ismerős lehet: kiváló minőségű akkumulátoros porszívóikat és exkluzív kinézetű toronyventilátoraikat sokan keresik a premiumshop24.hu webáruházban is. Ám a gyártó sok más termékéről is híres még: ipari felhasználásra szánt kézszárítókat és hajápolási eszközöket is készítenek.

Az utóbbiak közé tartoznak a hajszárítók, hajvasalók és a már említett hajformázók is. Mindet érdemes megrendelnie annak, aki számára fontos, hogy a haja mindig kifogástalan állapotban legyen, és híve a gyors és tökéletes szárításnak, ad a megjelenésére.

A Dyson hajformázók multifunkcionális eszközök: ezért ha csak ezt a terméket szerzi be valaki, akkor akár egyenes, akár göndör, hullámos hajkölteményt is varázsolhat magának. A készülékhez többféle formázófej is csatlakoztatható, így igényeink szerint tudjuk váltogatni őket.

Mit tartalmaz a doboz?

A Dyson hajformázó szett többféle változatban is kapható – a rövidebb és hosszabb hajú hölgyekre egyaránt gondolt a gyártó. A Dyson Airwrap™ Complete Long multifunkciós hajformázó például az alábbi kiegészítőkkel kapható:

  • Coanda simító-szárító fej: Ez az egyik legkedveltebb formázófej a készletben, hiszen a művelet elején és végén is szerepe van. Szárít, végül pedig elsimíthatjuk vele a kiálló hajszálakat, babahajat – ezzel lesz igazán tökéletes a frizuránk.
  • 40 és 30 mm-es átmérőjű Airwrap™ hosszú formázóhenger: Ezek a fejek a göndör haj létrehozásához lettek tervezve.
  • Simító hajkefe: Puha és kemény változata is van. A még kissé nedves hajat ezzel fésüljük át, hogy kiegyenesítsük a hajunkat.
  • Dúsító körkefe: Vékonyabb hajszálak esetén érdemes alkalmazni, dúsít és hullámosít is.

Attól függően, milyen kinézetet álmodtunk meg magunknak, cserélgessük az alapkészüléken a kiegészítőket a hajformázás során. Nyáresti koncertre, buliba talán egy loknis haj lesz a legjobb, de egy üzleti tárgyaláson napközben egy egyenes, vasalt hajjal is megjelenhetünk.

Károsítja-e a hajat a gyakori formázás?

Amennyiben valaki a Dyson hajápoló termékeit választja, nem kell aggódnia. Ezek a modellek ugyanis a legmodernebb technológiákat használják: például az intelligens hőmérséklet-szabályozás által nem fog kárt tenni a haj szerkezetében a forró levegő. Másodpercenként 40-szer ellenőrzi az eszköz a hőfokot – és van hideg levegő fújására is gomb.

A Coanda-hatást használva formázhatjuk a hajunkat – strandolás után is érdemes egy szuper frizurát elkészíteni gyorsan ezzel a hajformázóval.

24 óra