Új funkciók a Topgal webáruházban: 3D megjelenítés és kiterjesztett valóság

A Topgal, az iskolai hátizsákok vezető cseh gyártója forradalmi újdonságokkal szolgál a www.topgal.cz webáruházában. Július 224-től a vásárlók két új funkcióra számíthatnak, amelyek megkönnyítik a hátizsák kiválasztását: a termékek nagy felbontású 3D-s nézete az e-shopban, valamint a hátizsákok kiterjesztett valóságban (AR) történő megtekintésének lehetősége.

Hátizsákok 3D megjelenítése az e-shopban

Az új 3D-s megjelenítési funkció lehetővé teszi a vásárlók számára, hogy minden egyes hátizsákot részletesen felfedezzenek otthonuk kényelméből. A nagy felbontású technológiának köszönhetően a termékek 360 fokban elforgathatók lesznek, a részletek nagyítása és kicsinyítése lehetséges, és tökéletes áttekintést kaphatunk a hátizsák kialakításáról, méretéről és anyagáról. Ez a lehetőség különösen hasznos azok számára, akik vásárlás előtt szeretnének megbizonyosodni a termék minőségéről.

Az iskolai hátizsákok 3D modelljei úgy készülnek, hogy hűen tükrözzék a valós termékeket. A vásárlók láthatják az összes részletet, beleértve a varrásokat, cipzárakat és egyéb funkcionális jellemzőket, így megalapozott döntést hozhatnak. Ezt a megjelenítést interaktív elemekkel egészítik ki, amelyek lehetővé teszik a vásárlók számára, hogy felfedezzék a hátizsák belső elrendezését, például a zsebeket és rekeszeket.

Kiterjesztett valóság (AR) mobileszközökön

A második újdonság az a lehetőség, hogy egy mobileszközzel az iskolai hátizsákot kiterjesztett valóságban lehet megtekinteni. Ez az innovatív megközelítés lehetővé teszi az ügyfelek számára, hogy a hátizsákot egy valós térbe, például a nappaliba vagy az iskolapadba "vetítsék". Egyszerűen csak nyissa meg a Topgal webáruházat egy mobileszközön, válassza ki a terméket és aktiválja az AR funkciót. A vásárló ezután a telefonja vagy táblagépe kameráját használva láthatja a hátizsákot a tényleges méretben és környezetben.

A kiterjesztett valóság funkció ideális azoknak a vásárlóknak, akik szeretnék elképzelni, hogyan fog kinézni a hátizsák a valóságban, és jobb képet kapni annak méretéről és megjelenéséről. Ez az élmény közelebb hozza az online vásárlást a valósághoz, és megkönnyíti a döntéshozatalt, különösen akkor, ha a vásárlóknak nincs lehetőségük a termék fizikai felpróbálására.

A Topgal számára fontos a felhasználóbarátság

A Topgal nagy hangsúlyt fektet arra, hogy felhasználói a lehető legkényelmesebben érezzék magukat a weboldalán. Ezért a webáruház rendszeres AB- és felhasználói teszteknek vetik alá, hogy segítsenek optimalizálni a felhasználói felületet és javítsák az általános vásárlási élményt. Ezek a tesztek lehetővé teszik számunkra, hogy lássuk, hogyan lépnek kapcsolatba a felhasználók az oldallal, és azonosítsuk az esetleges problémákat vagy javítandó területeket.

Az új 3D-s megjelenítés és a kiterjesztett valóság funkciók jelentős előrelépést jelentenek a Topgal online vásárlási élményében. Ezek az újítások nemcsak a felhasználói élményt javítják, hanem megkönnyítik a vásárlók számára a megfelelő hátizsák kiválasztását is, ami kulcsfontosságú. Ez megerősíti a Topgal elkötelezettségét a minőségi termékek és a kiváló ügyfélszolgálat iránt, ami az iskolai hátizsákok egyik piacvezetőjévé teszi.

Fotók: topgal.hu

24 óra