Mindig sima bőrrel a magabiztos megjelenésért

Napjaink egyik legnépszerűbb szőrtelenítési eljárása a gyantázás. Szeretjük azért, mert hosszan tartó simaságot eredményez, mely hozzájárul magabiztos fellépésünkhöz is. A gyantaszalonokból ismert egyik praktikus eszköz a patronos gyantamelegítő. Vegyük szemügyre ezt a nagy könnyebbséget jelentő eszközt közelebbről!

A gyantamelegítők típusai

Nem csupán a szalonokban használhatnak ilyen eszközöket, hiszen otthon mi magunk is belevághatunk a szőrtelenítésbe. Ehhez ma már minden könnyedén beszerezhető a claudiashop.hu gyantázással kapcsolatos termékeinek kategóriájából

A kombinált melegítőkben egyszerre többféle gyanta is melegíthető. Legnagyobb előnye, hogy gazdaságos és költséghatékony. Hatékony munkavégzést tesznek lehetővé, és egy csomó időt megspórolnak azzal, hogy egy időben történik a különböző típusok temperálása. Általában ezek az eszközök már beépített termosztáttal is rendelkeznek, ami segít megőrizni az optimális hőmérsékletet. Elsősorban a kozmetikai szalonok szoktak ilyen berendezéseket használni.

A szóló patronos melegítőket otthon is bátran kipróbálhatjuk, de a szalonok számára is hasznos kiegészítőként szolgálhat. Ezekkel egyszerre egy patront melegíthetünk, ami ideálissá teszi a személyes használatra.

A trió gyantázógép

Ha időt akarunk megtakarítani, akkor a trió gyantázógép beszerzésén mindeképpen érdemes elgondolkodnunk, ezzel ugyanis egyszerre három patront is az ideális hőfokra lehet segíteni. A gyantaszalonok számára kifejezetten praktikusak, az idő menedzselésével tudják hatékonyabbá tenni a munkavégzést – márpedig a hatékonyság a profik fő ismérve. 

Ergonomikus kialakításuknak köszönhetően órák elteltével is kényelmesnek fogjuk érezni a vele való munkát, kevésbé terhelik meg a kezet. Egyszerre akár több kolléga is dolgozhat velük, hiszen egyszerre három egység áll a rendelkezésünkre. 

A termosztátnak köszönhetően pedig egész idő alatt egyenletes marad a hőmérséklet, így jól tudjuk végezni vele a feladatunkat. 

A trió gépek professzionális eszközök, melyekkel a végsőkig tudjuk fokozni a hatékonyságot.

A gyantázás és a fájdalom

Aki még nem próbálta a gyantázást, általában a fájdalmat szokta felhozni indokként, amiért nem élt még ezzel a lehetőséggel. Való igaz, hogy nem megfelelő körültekintés mellett történtek már balesetek, de ezek régebben voltak inkább jellemzők. Ma már sokat fejlődött ez a területe is a szépségiparnak. A jelenleg használt alapanyagok is nagyban eltérnek a régiektől, amelyekkel akár a bőrt is meg lehetett sérteni. 

Aztán ott vannak az eszközök. Korábban a leggyakoribb sérülést a forró gyanta miatti égés jelentette. Azonban mostanra rendelkezésünkre állnak az olyan gyantamelegítő eszközök, amelyek képesek szabályozni a hőmérsékletet, ezzel elkerülhetjük a kellemetlen szituációkat. 

A patronos gyantamelegítőkkel bőrünk simaságát úgy érhetjük el, hogy közben nem kell aggódnunk a biztonság miatt sem. 

24 óra