Modern elegancia a konyhában beépíthető hűtőgépekkel

Mindenkinek él a fantáziájában egy álomkonyha. Egy olyan hely, ahol a sütés-főzés gördülékenyen, a közös étkezések örömmel telnek. A beépített konyhák ezt az álmot hivatottak megvalósítani. Ezzel a megoldással a sütés-főzés helyszíne kellemes, egységes, letisztult térré válik.

A megtervezett konyhabútoroknál a legkülönbözőbb háztartási gépeket építhetjük be a bútorzatba. Ilyen esetben a konyhai eszközök tökéletesen beleolvadnak a konyha arculatába. Beépíthetjük ilyen módon a sütőt, a fagyasztót, a mikrohullámú sütőt, a mosogatógépet, de akár még a kávéfőzőt is.

Természetesen a fridzsiderek választéka is igen széles ezen a téren. A Márkabolt.hu beépíthető hűtőgépei között rengeteg típus és méret megtalálható, a kisebb méretű daraboktól egészen a nagy űrtartalmú hűtő- és fagyasztórészt is magába foglaló modellekig. Az eleganciát igazán szerető borkedvelők pedig többféle borhűtő között is válogathatnak.

Kulcsfontosságú a jó méret

Hűtőválasztáskor az első és legfontosabb szempont a méret. Nem mindegy ugyanis, hogy milyen, és mennyi élelmiszert szeretnénk tárolni. Szükségünk van-e fagyasztóra, és ha igen, mekkorára? Ez határozza meg ugyanis a szükséges űrtartalmat. Beépíthető hűtők esetén különösen oda kell figyelni a külső paraméterekre is. 

A kialakított konyhabútorban meghatározott helye és tere lesz a konyhai gépeknek, ezért pontosan le kell mérni, hogy melyik modell fog az adott helyre passzolni. A szakemberekkel előre egyeztetve már a konyha tervezésekor meghatározhatjuk, hogy milyen kivágásokat szeretnénk a bútorban. Így biztosak lehetünk abban, hogy a kiszemelt eszközök illeszkedni fognak oda.

A beépíthető hűtőgépek esetén, csakúgy, mint szabadonálló társaiknál, választhatunk a különböző elrendezések között. Alsó vagy felső fagyasztót szeretnénk? Netán nincs is szükségünk mélyhűtőre, vagy inkább külön helyeznénk el a két eszközt? Mindenre létezik megoldás.

Stílus és design a konyhában

A beépített konyhabútorok legnagyobb előnye az elegancia és a kifinomult stílus. Csak a megrendelő fantáziája szab határt a konyha egyedi kialakításának. Mind az elrendezés, mind a színek terén rengeteg opció közül választhatunk. 

A konyha arculatához válogathatunk kedvenc színeink közül az előlapokhoz. Kisebb méretű helyiségekben érdemes a világos színeket részesíteni előnyben, nagyobb terekben nyugodtan kísérletezhetünk sötétebb árnyalatokkal is. A klasszikus stílus kedvelői gyakran választják a tömör fa előlapokat, míg az élénk vagy vegyes színekkel a bohókás stílus szerelmesei is elégedettek lehetnek. Bármelyikre is essen a választás, a beépíthető hűtőgépek harmonikusan illeszkednek az összképbe.

Álomtól a megvalósításig

Ha az álomkonyha ötlete megfogant, pontos tervet kell készíteni a kivitelezésre. Amikor a terv már készen áll, nincs más hátra, mint a gondos összeállítás és a megfelelő konyhai eszközök beszerzése. A beépíthető konyhai gépek elhelyezése után pedig jöhet a sütés-főzés.

24 óra