Milyen előnyei vannak az összecsukható kerti asztaloknak?

Szeretsz kirándulni, kempingezni, és keresed azokat a megoldásokat, amikkel igazán komfortossá teheted az élményt? Találtunk neked egy nagyon szuper megoldást arra az esetre, ha a kempingben együtt vacsorázik a család.

Talán nem is gondol erre mindenki, de már arra is van lehetőség, hogy egy asztalt is magatokkal vigyetek legközelebb. Persze anélkül, hogy a kocsiban a helyet teljesen elfoglalná a formája és a mérete miatt.

Van megoldás! Nem kell többé a sötétben a földön ülve enni a tábortűzön frissen sütött szalonnát, vagy a reggeli felvágottat is megmentheted a hangyáktól. Tarts velünk, és megmutatjuk, mit találtunk.

A kényelem jegyében

A családi kiruccanások mindig nagy fejtörést okoznak, amikor be kell pakolni a kocsiba, viszont egy összecsukható kerti asztal a Store11-től azért még beférhet. Nem igaz? Mindenképpen szerezz be egy ilyen bútordarabot.

Sokkal kényelmesebbé és komfortosabbá válik majd a kirándulás, ha az étkezések a szokott módon tudnak zajlani. Már ami a kényelmet illeti. A macerás plédek helyett ne a kemény talajon teríts meg, hanem a szokott módon, asztalon.

Az összecsukható változatok különböző méretekben és kivitelben kaphatók, így könnyen találtok magatoknak olyan darabot, ami praktikus. Sokkal kisebb eséllyel csapnak rá a reggelire a hangyák, ha nem a talajon van a teríték.

Multifunkcionális és időtálló 

Persze eddig csak arról beszéltünk, hogy a kempingfelszerelésnek szerves részét kell, hogy képezze. Viszont mi van azokkal a családokkal, akik nem azok a “kirándulós fajták”? Nekik minek az összecsukható asztal?

Nos, jó hírünk van, mert akkor is jó választás lehet egy ilyen asztal beszerzése, ha éppen nagyon kicsi a hely az udvaron. Sok kertben nincs elegendő hely arra, hogy vegyünk egy méretes asztalt.

Viszont egy összecsukható változat praktikus lehet kerti partin vagy családi reggelin anélkül, hogy a hétköznapokban láb alatt lenne. Az időtállósága pedig verhetetlen, mert kimondottan kültéri használatra készülnek. Könnyűek, vízállóak és kis helyen elférnek összecsukva.

Kültéren és beltéren is használható

Még azok a családok is gondolkodhatnak a vásárláson, akik nem mennek szívesen a természetbe, vagy nem családi házban élnek. Egy kicsi lakásban is jó szolgálatot tehet egy plusz asztal, ami egyébként nincs útban.

Amikor összejön a család, és gondot okoz, hogy hova ültetsz le mindenkit, akkor csak elő kell venni az összecsukható asztalt, és máris van hely mindenki számára. Nem kell a telezsúfolt lakásban élni minden nap csak azért, mert időnként vendégeket fogadsz.

Az asztalok mai kivitele már nem csak a régi retró műanyag billegős fajta. Pillekönnyű súlyukkal ellentétben nagyon is masszívak, így valóban jó lehetőség egy családi ebédnél. Nem kell attól tartani, hogy nem bírják el a súlyt, mert erre különösen ügyelnek a gyártók.

Minden háztartásban szükség lehet egy összecsukható kerti asztalra - akár egy apró lakásban a vendégsereg kényelméért, akár a kirándulás komfortossá tételéért.

24 óra