Ajándék ötletek apák napjára

Június harmadik vasárnapján ünnepeljük az apák napját, erre az alkalomra érdemes különleges ajándékkal készülni. A meglepetés kiválasztása sokak számára fejtörést tud okozni. Cikkünkkel ezt a feladatot szeretnénk megkönnyíteni.

Érdemes személyre szabott ajándékokkal készülni. Például jó választásnak bizonyul a Bögreguru oldaláról beszerezhető egyedi párna, fényképes bögre, feliratos képes póló, lábtörlő, gránitlap, kulcstartó, hűtőmágnes. Ez csak néhány példa, érdemes megnézni a bőséges választékot. A rendelés folyamata egyszerű és gyors, csupán néhány lépésből áll. A szakértők gondosan ellenőrzik minden esetben a terveket, még a nyomtatás előtt, hogy a legjobb minőséget tudják biztosítani. 

Fényképes bögre vagy párna

Az egyik legnépszerűbb választás az ajándéktárgyak terén a fényképes bögre. A fotón szerepelhet például egy emlékezetes közös pillanat, de kerülhet a bögrére egy kedvenc idézet is. Ez a tárgy garantáltan minden reggel mosolyt csal a megajándékozott arcára, amikor teát vagy kávét kortyolgat. 

Fényképes párnát is gyakran választanak az ajándékozók, apák napjára is kiváló ötlet. Egy személyre szabott párna minden nap emlékeztetni fogja a szülőt arra, hogy milyen fontos szerepe van a gyermeke életében. 

Egyedi póló, lábtörlő, gránitlap

Az említettek mellett szintén jó választás az egyedi feliratos, képes póló, amelyre kerülhet egy fotó, vagy akár egy meghatározó idézet is. Az egyedi póló emlékezetes, praktikus, hasznos, kreatív és személyre szabható meglepetés. Tökéletes választás, de a megfelelő méret megtalálására mindenképpen figyelni kell.

Elsőre talán furcsának tűnhet, de egy különleges grafikával vagy fényképpel díszített lábtörlő is emlékezetes ajándék lehet. Ráadásul ebben az esetben biztos, hogy mindig szem előtt lesz, hiszen minden egyes nap sor kerül a használatára. A vendégek arcára is mosolyt csal majd.

A gránitlapok is igazán maradandó meglepetésnek számítanak. Kiváló választás lehet az egyik kedvenc fotóval. A Bögreguru esetében minden egyes ajándékra kiváló minőségű nyomtatással kerülnek a minták és a képek.

Egyedi fényképes ajándék

Bármelyik egyedi fényképes ajándék tökéletes választás lehet az apák napjára, hiszen személyesek és különlegesek. Ha fénykép kerül a tárgyra, akkor a kép kiválasztása során mindenképpen figyelni kell arra, hogy éles, kiváló minőségű legyen, hiszen csak ebben az esetben garantált, hogy a végeredmény tökéletes lesz.

Mindemellett egyedi óra, egérpad, plüss, falikép, vászontáska, hűtőmágnes, napellenző, kulcstartó, persely és puzzle is adható az édesapák számára. Például a kulcstartók kifejezetten olyan meglepetések, amelyek naponta használatban vannak. 

A hagyományos ajándékok helyett érdemes egyedi változatokat választani. Akár több meglepetés is kerülhet a csomagba.

24 óra