Kétéves fiával táncol azt esőben az anyuka: elképesztő, mit mond neki a gyerek 2 évvel később - Videó

"Magában kuncogott, és láttam, hogy nagyon élvezi, hogy valami butaságot csinál: Élvezte az esőt az arcunkon és a pocsolyákat a lábunk alatt, miközben még meleg volt a levegő" - folytatta az emlékeit arról a napról az anya.

Nemrég azonban hasonló dolgo történt a család otthonában. Sophie épp behívta a 4 éves fiát a játékból, amikor a srác a teraszra érve megszólította az anyját:

"Táncolni akarok veled az esőben!"

Sophie természetesen megdöbbent. "A legjobb emlékek nem arról szólnak, hogy mit veszünk vagy hova megyünk. Hanem arról, hogy hogyan éreztetjük valakivel az érzéseinket. Az, hogy teljesen jelen voltam a pillanatban, ráébresztett arra, hogy mennyire fontos, hogy csak időt töltsünk és osztatlan figyelmet szenteljünk a gyerekeinknek" - mondta a Newsweeknek. 

@sophiejamesporter

Treasure these moments 💗

♬ These Memories - Hollow Coves

Az anyuka két éve videóra is vette a táncukat, de nem azért, hogy megossza a világgal. Most, így azonban már volt értelme előkeresnie, majd meg is mutatni azt a napot, amikor nem akármilyen emlékkel lepte meg a fiát. Hiába, az élet legszebb pillanatai nem kerülnek pénzbe.

Címlapfotó: TikTok/sophiejamesporter

tánc