Hatékony béltisztítás néhány nap alatt

Érdemes tenni a bélrendszer egészségéért és az általános jó közérzet növeléséért. A cikkben ehhez szeretnénk egy hatékony programot bemutatni, amely igazi változást hozhat azoknak, akik nem csupán egy tisztítókúrára vágynak, hanem egy komplex megoldásra. 

Az Intestinal Cleansing Program során a speciálisan kifejlesztett kapszulák és a fogyasztott tiszta víz egyaránt segítenek a méreganyagok hatékony eltávolításában, valamint hozzájárulnak a bélrendszer egészséges működéséhez. A 10 napos béltisztító program alatt jelentős mennyiségű méreganyag távozhat a szervezetből.

A béltisztítás jelentősége

A teljes bélrendszer nagytakarítására évente legalább egyszer érdemes sort keríteni. De a legjobb, ha minden negyedévben foglalkozunk vele. Azoknak is ajánlott ez a program, akik hosszú időn keresztül gyógyszereket szedtek, és a gyógyszermaradványoktól szeretnének megszabadulni. 

Antibiotikum-kúra után is ajánlott, hiszen segít az immunrendszer erősítésében és a bélflóra helyreállításában. A lassú anyagcseréjű személyeknek is kifejezetten hasznos, valamint a candida vagy parazita fertőzöttség esetén is. Továbbá akkor is érdemes élni vele, ha a bélrendszer extra terhelést kapott, például ünnepek után.

Eljött a méregtelenítés ideje

Felsorolunk néhány tünetet, amelyek jelentkezése arra utal, hogy eljött az alapos méregtelenítés ideje. Ide sorolható többek között a fáradékonyság, a gyakori fejfájás, a puffadás, a kellemetlen lehelet, a felfúvódás, a rossz szájíz, a zsírpárna a hasi tájékon, az állandó falánkság, a gyakori hasmenés, a krónikus székrekedés, az aranyér és az ingerlékenység.

Továbbá ide sorolható még a gyakori rossz hangulat, esetleg a depresszió, a narancsbőr, az ismétlődő megfázások, az irritábilis bélszindróma, a gombás fertőzések, valamint a különféle allergiák is. 

Gyorsan segít megszabadulni a bélsártól

A hatékony béltisztításra azért van feltétlenül szükség, mert a lerakódott méreganyagok különféle betegségek, valamint a súlyfelesleg kialakulásáért is felelősek. A megragadt, letapadt salakanyagok kedvezőtlenül hatnak az anyagcserére is. 

A kor előrehaladtával még az egészséges szervezetben is lehet 1-1,5 kg megtapadt bélsár. Ennek hatására pedig jelentős mértékben romlik a tápanyag felszívódás, és így nem tudnak beépülni a fontos nyomelemek, vitaminok és ásványi anyagok. A program használata során már 12-24 órán belül érezhető a változás.

A Magyarosdiéta oldalán is beszerezhető csodálatos termék természetes hashajtókat, gyógynövényeket, rostokat tartalmaz, amelyek tisztítanak, valamint nyugtatják a bélfalat. Továbbá hozzájárulnak az egészséges bélbaktériumok egyensúlyához. Azonban fontos hangsúlyozni, hogy gyermekek, várandós vagy szoptatós anyák számára nem ajánlott a használata.

24 óra