Mire érdemes figyelni, ha üléshuzatot szeretnénk vásárolni?

Az üléshuzat olyan dolog, melyre sok sofőr harmadlagos kiegészítőként tekint. Rendkívül fontos azonban, hogy milyen minőséget választunk, hiszen megjelenése képes meghatározni az autó belső terének hangulatát.

Most mutatunk néhány dolgot, amelyekre érdemes odafigyelni az új üléshuzat vásárlása során. Valamint megmutatjuk azt is, miért különlegesek a Road termékek, és hogy miért jelentenek jó választást minden sofőr számára.

Miért különleges a Road üléshuzat?

Ha üléshuzat, akkor a Peppi webshop hatalmas kínálattal várja az érdeklődőket. A kínálat egyik kiemelkedő márkája a Road, amelynek különlegessége két dologban rejlik. Egyrészt a kiváló minőségben, másrészt pedig a különleges megjelenésben.

Ezek az üléshuzatok egytől egyig egyedülálló termékek, amiket kivétel nélkül figyelemreméltó, páratlan esztétika jellemez. Minőségi anyagokból, erős varrással készülnek, az első ülésekhez készült huzatokat pedig esztétikus hímzés díszíti. Több színben is elérhetőek, így mindenki megtalálhatja a stílusához leginkább illő darabot.

Egyszerű tisztíthatóság, hosszú élettartam

Ezek az univerzális üléshuzatok úgynevezett ökobőrből készülnek. Ez egy tartós és vízálló anyag, amelynek egyik legnagyobb előnye, hogy könnyen tisztán tartható. Elég néha áttörölnünk egy nedves ronggyal, a makacsabb szennyeződések eltávolításához pedig egy kevés tisztítószert használnunk. Ezenfelül az ökobőr huzatokat a strapabíró kialakítás jellemzi. Magas ellenálló képességgel rendelkeznek a hétköznapi sérülésekkel szemben, a velük borított felületek jól védettek.

A jó minőségű univerzális üléshuzatok nemcsak esztétikusak és strapabíróak, de biztonságosak is egyben. A Road huzatok például kiválóan használhatóak azokban az autókban, ahol más üléshuzatok gátolhatják az oldallégzsákok használatát. Egy speciális, láthatatlan varrás lehetővé teszi, hogy a légzsák szükség esetén azonnal kinyíljon. Ez a tulajdonság rendkívül fontos, hiszen egy esetleges közúti baleset során akár életet is menthet.

Még néhány tudnivaló az univerzális huzatokról

Habár az univerzális üléshuzatok kényelmes, hatékony és esztétikus megoldást jelentenek, érdemes tudni, hogy nem találhatók rajtuk a biztonsági öveknek és fejtámláknak beállítási kivágások. Nem véletlenül, hiszen ezek elrendezése az egyes autótípusoknál erősen eltérő lehet. A huzatok felszerelése után a szükséges lyukakat tehát saját kezűleg kell elkészítenünk.

A háttámla és a hátsó ülés univerzális huzatjai cipzáras rendszerrel vannak felszerelve, ennek köszönhetően a teljes és osztott ülésű autókban is többféle pozícióban használhatók. Jó megoldást jelentenek tehát szinte bármilyen járműhöz, legyen szó kisebb, munkához használt gépkocsiról vagy nagyobb, családi autóról.

Fotó: pexels.com

24 óra