A minőségi szúnyogháló segít rovarmentesen tartani a lakást

Nyáron semmi sem bosszantóbb annál, mint amikor a szúnyogok és az egyéb apró repülő rovarok valahogy kicseleznek minket, és bejutnak a lakásba. Ott aztán nemcsak az idegesítő hangjukkal bántanak minket, hanem még a csípéseiktől sem kímélnek.

Vannak, akiket valamiért különösképpen kedvelnek, ők aztán vakarózhatnak napokig vagy amíg be nem gyógyulnak a sebek. Arról nem is beszélve, hogy még betegségeket is terjeszthetnek ezek a pici rovarok, úgyhogy nem árt óvatosnak lenni velük.

A Topredőny szúnyoghálói hatékony megoldást nyújthatnak a rovarokkal szemben. Különféle típusok közül választhatjuk ki a számunkra legmegfelelőbbet, amilyet a körülmények is megkívánnak. Most nézzük meg, milyen fajtái vannak a modern szúnyoghálóknak!

A fix keretes nyújt tökéletes védelmet

A fix keretes szúnyogháló nagyon egyszerűen felszerelhető, használaton kívül pedig könnyen eltávolítható. Ha nagyobb méretű ablakra szeretnénk, akkor erősített alumínium profillal az ideális elkészíteni.

Rugós stifttel, mágnessel vagy beakasztó füllel lehet rögzíteni a nyílászáróra. A háló sűrű szövésű, ellenáll a tűznek és az időjárás viszontagságainak, a szürke, üvegszálas anyag pedig szinte láthatatlan.

Ez az a típus, amely a rovarok ellen 100%-os védelmet nyújt. De nézzük meg, mit tud a rolós szúnyogháló!

A praktikus rolós szúnyogháló

Ennek a típusnak legnagyobb előnye a mozgathatósága, emellett pedig rendkívül könnyen kezelhető és kis helyet foglal. Ha nem használjuk, csak vissza kell csúsztatni a kazettába, ami megengedi az ablakon keresztül való mozgást. Hogy mire gondolunk? Megöntözhetjük a virágokat a párkányon, vagy ki tudjuk rázni a portörlő rongyot takarítás közben az ablakon.

A rolós rovarháló anyaga sem fog minket zavarni a kilátásban, illetve ugyanazokkal a kiváló tulajdonságokkal rendelkezik, mint a fix változat. Azonban tökéletes védelemre nem képes, mivel nem záródik hermetikusan.

Szúnyogháló típusok ajtókra

A nyíló- és tolóajtós szúnyogháló a bejárati ajtók kedvenc védelmi eszköze, ami olyan erős, hogy dupla ajtókra is alkalmas. Utóbbi esetben a két háló középen találkozik. A háló ugyanolyan tartós, mint a többi típusnál, és kifejezetten esztétikus is.

A rolós oldalhúzós szúnyogháló teraszajtókra és erkélyajtókra is kiváló, amely keskeny alumíniumkeretben fut, az ajtóra kell rögzíteni, és oldalra lehet húzni. A háló anyaga szintén extra védelemmel van ellátva, mint a többinél.

A rovarhálók királya

Pliszírozott kialakításáról kapta nevét a pliszírozott szúnyogháló, amely a legkorszerűbb változat. Csendes és gördülékeny a működése, a gyerekek is könnyen tudják kezelni, de a legnagyobb előnye, hogy bárhol megállítható, nem csak a végpontokon.

Harmonikaszerűen záródik, úgyhogy az ablakok mellett az ajtókra is ideális. A pliszé szúnyogháló nagyon esztétikus, és lehetővé teszi a szabad kilátást is. Hatalmas nyílászárókon is optimálisan működik, és mivel pliszírozott, feltekert állapotban is csak kis helyet foglal el.

24 óra