Mert a csillogásból sosem elég!

A sztárok, akik folyamatosan tündökölnek, és jelenlétükkel minden esemény fényét emelik? Esetleg az éjsötét égbolton csillámló apró csillagok? Vagy a karácsony meghitt fényei a gyertyákkal és a karácsonyfa égősoraival együtt? Vagy a nagyváros állandóan lüktető pezsgése?

Bármelyik is villan be a szó hallatán, egészen biztosan jó érzéssel tölt majd el téged is, ha a csillogásra gondolsz. Ha pedig így van, akkor miért is ne dönthetnél úgy, hogy mindezt a pazar fényességet az otthonodba is becsempészed?

De nem is illik mindegyik stílushoz...

Ha megnézed a Wallmaxx Tapéta Webáruház csillogó tapétáinak kollekcióját, akkor talán bevillan, hogy ez nem is illik minden lakberendezési irányzathoz. Ezért ha már épp ott tartanál, hogy elveted annak a gondolatát, hogy csillogó tapétád legyen, akkor azt mondjuk, állj meg egy pillanatra, és nézd meg tüzetesebben ezeket a csodás költeményeket.

Gyakorlatilag nincs olyan stílus, amibe ne passzolhatna valamelyik City Glow tapéta: a csíkos minta az indusztriális vagy minimalista otthonokba való, a damaszt jellegű az elegáns, klasszikus otthonok éke lehet, míg a levél motívum, a folyó, az ágak mind-mind illeszkednek a skandináv stílus egyszerűségéhez. Sőt, az egyszínű, csillogós tapéták akár egy vintage vagy shabby chic otthonban is megállják a helyüket.

Vigyázz, hogy túlzásokba ne ess!

Természetesen nem lehet eleget szajkózni, hogy nagyon óvatosan kell bánni az ilyen hangsúlyos tapétákkal, hiszen ha túl sokat akarsz beszuszakolni egy helyiségbe, akkor elveszíti varázsát.

Éppen ezért fontos, hogy betartsd a mértékletesség elvét, hiszen csak így tudod megteremteni azt a harmóniát és kellemes összhangot, ami miatt egy lakásból vagy házból otthon lesz.

Mérd hát fel, hogy mekkora tér áll a rendelkezésedre, hogy mennyire világos az adott helyiség, milyen bútorokkal kell összhangban lennie az általad kiválasztott tapétának, és ha ezekre tudod a választ, akkor elég kicsi a valószínűsége annak, hogy rosszul döntesz.

Ne feledd, a csillogó, anyagában is a színekkel és fényekkel játszadozó tapéta nagyon hangsúlyos, mellette eltörpül minden más, így csak olyan kísérőszíneket válassz, amelyek nem harsányak, nem tolakodóak, ellenben segítenek kiemelni a City Glow csillogását.

Merj bátor lenni!

Emlékszel arra, amikor a cikk elején kérdeztük, hogy mi jut eszedbe a csillogásról? Nos, a csillogás együtt jár a bátorsággal is! A sztárok mernek nagyot álmodni, és mindent egy lapra téve hajszolják álmaikat. A csillagok bármilyen aprók is, bevilágítják a Földet. A karácsony ünnepe számtalan embernek hoz el szeretetet és megnyugvást, míg az állandóan lüktető városnál élettel telibb hely aligha létezik!

Látod, nekik is jót tesz a csillogás, akkor te miért képeznél kivételt? Merj csillogni, merj bátor lenni, merj életet vinni az otthonodba - mindezt természetesen a Wallmaxx Tapéta Webáruház tapétakülönlegességeivel!

VIDEO
Ha ezt csinálja a mobilod, éppen most lopják az adataidat

24 óra