A szabadon álló kádak varázsa

Ha egy elegáns lakásba érkezünk vagy egy exkluzív szállodai szobát nézünk meg, már mindkettőben szabadon álló kádat találunk, amely igazán egyedülállóvá teszi a szobát és a környezetét. Nem ritka már az az egyterű berendezés sem, amelyben egy függönnyel elválasztva találjuk meg a kádat a szoba valamely részében, de önállóan is állhat a szoba egy kiemelt pontján.

Mi alapján válasszunk szabadon álló kádat?

Először is kell hozzá egy olyan webáruház, amelyben kiváló minőségű és változatos formatervezésű szanitereket találunk. A Gemini-Duo szabadon álló kád választékában kellő betekintést nyerünk a lehetőségekbe. Láthatjuk, hogy különböző méretű és alakú kádak közül válogathatunk, és a hozzá stílusban illeszkedő csaptelepek kiválasztása is döntő jelentőségű.

Ahogy az elnevezésében is benne van, szabadon vagy térben álló kádhoz nagy tér szükséges. Hiszen képzeljük csak el, miként mutatna egy ilyen tárgy egy panel- vagy garzonlakás fürdőszobájában. A szabadon álló kádak maguk is a szabadságot sugározzák, ráadásul formatervezésük miatt azt szeretnénk, ha minden oldalról megközelíthetők lennének, így egy nem szokványos helyiségre van szükség a beépítésükhöz.

A modern kor fürdőszobája

Ahogy az elmúlt évtizedekben tapasztalhattuk a nappali és a konyha összeolvadását és az amerikai konyhás nappalik kialakulását, úgy vehető észre egy másik tendencia is, amely a nappali vagy a hálószoba egybeolvadását vetíti előre a fürdőszobával. Egy tágas, elegáns szobában vagy loft-lakásokban elhelyezett, oroszlánlábakon álló kád, elegáns, hosszú függönyök, fényes parketta, antik hatású csapokkal egy újfajta helyiség kialakulásának képét sejteti.

Régi történelmi korokban játszódó filmekben is láthatunk hasonlókat, amelyet most a modern kor köntösébe szeretnének sokan beépítve látni. A Gemini-Duo webáruház gyönyörű térben álló kádjaival mód van az álmaink megvalósítására és egy újfajta szoba-fürdő együttes megépítésére.

A realitás talajára visszatérve

Az álmainkat nem szabad elfeledni, de figyelembe kell venni a rendelkezésre álló lehetőségeinket is, amelyhez egy tapasztalt szakember felügyelete is szükséges, amennyiben szabadon álló kádat szeretnénk beüzemelni. Nem szabad elfeledni azt a tényt sem, hogy szükséges a nagy alapterület egy ilyen elegancia létrehozásához. Míg egy falhoz épített változatnál nagyjából adott, hogy merre találhatók a vizes szerelvények, nagy kérdés egy szoba közepén álló darabnál, hogy hol lesz a bejövő és a kifolyó víz elvezetése.

Továbbá figyelembe kell venni a villamoshálózat elhelyezkedését is. Ha mindezen túl vagyunk, és megvan a kiválasztott kád is, akkor jöhet a csaptelep és a lábak kiválasztása, amelynél fontos, hogy illeszkedjen a meglévő lakás vagy szoba enteriőrjébe, függetlenül attól, hogy az egy klasszikus, modern vagy rusztikus berendezésű.

A térben álló kád a rusztikus vagy mediterrán hangulatú lakásban is kitűnő választás, de sose feledjük, hogy a praktikum és az esztétikum egyaránt jelen kell, hogy legyen döntéseinknél.

24 óra