Íme a 6 karácsonyi ajándékötlet, ami szinte semmibe nem kerül

Adni jó

Az igazi örömöt nem lehet pénzben mérni, így olyan ajádnékötleteket szedtünk nektek össze karácsonyra, mi szinte semmibe nem kerül.

Korainak tűnhet, de biztosan te is nyitott szemmel jársz a hétkönapokban, így már te magad is láttad, szép lassan szinte minden ünnepi díszbe öltözött. Az üzleteket már régen feldíszítették, a karácsonyi akciókról szóló hírlevelek és reklámanyagok már minden kézbesítve vannak, és a következő hetekben érkeznek az újabbnál újabb, frissített akciók is. Sőt, sokak szerint már a Black Friday vásárlók nagyrésze is a karácsonyfa alá válogatja a meglepetéseket a hatalmas lezárazásokon.

Nem kell drága ajándék ahhoz, hogy maradandó moslyt csaljunk a másik arcára. Az általunk összeszedett ötletek többségét fillérekből, néhány száz forintból meg lehet valósítani, így nem is igazán anyagilag, sokkal inkább erőfeszítésekben mérhető az elkészítésük. A kézzel készített ajándákokba beletehetjük a szívünk, lelkünk és kreativitásunk, sőt, igazán személyre szabottá tehetjük a meglepetésünket. Az rólad és az ajándékozottról szól majd, ami tovább erősíti majd a kötődésetek.

De melyek ezek az ajándékötletek? Most ezt is eláruljuk Neked!

FOTÓK: íme a 6 ajándékötlet, ami örökre emlékezetes lesz
  • 6 karácsonyi ajándék ötlet
  • 6 karácsonyi ajándék ötlet
  • 6 karácsonyi ajándék ötlet
  • 6 karácsonyi ajándék ötlet
  • 6 karácsonyi ajándék ötlet
  • 6 karácsonyi ajándék ötlet

Címlapfotó: 123rf.com

24 óra