"Nem csoda, ha Andi kiégett" - Pásztor Anna megszólalt Tóth Andi visszavonulásáról - Fotók

Az ATV #Bochkor vendégeként mondta el a véleményét Tóth Andi visszavonulásáról Pásztor Anna. Egy generáció tragédiájaként festette le a helyzetet.

Az Anna and the Barbies énekesnője szerint a tehetségkutatók is felelősek lehetnek azért, hogy a fiatal és tehetséges énekesnők, mint Tóth Gabi, Horányi Juli, vagy épp a visszavonulását nemrég bejelentő Tóth Andi hamar kiégnek. A Naphire.hu információi szerint erről is beszélt az ATV #Bochkor című műsorban. Miközben agyon is dícsérte őt. “Eszméletlen jól énekel, botrányos és jól néz ki és jól táncol és jó a színpadi jelenléte és színésznő és minden… Tehát egy potenciális Beyonce, aki megszületett és azonnal belebotlott az első tehetségkutatóba, ami szembejött vele. Ott kibontották a szirmát ideje előtt” - mondta Pásztor Anna, aki szerint az is gond lehet,  hogy a haknikkal annyi pénzt keres egy ilyen énekes egyedül, mint például ők a teljes zenekarral.

“Nem csoda, ha Andi kiégett, hétről-hétre egymagadban kell, kordonnal leválasztott, sokezer  kisgyerek kisgyerek előtt ugrálni, alapra, zenekar nélkül, egy szál mikrofonnal…

Ez nem zene. amit ő megnyert a tehetségkutatóval, ez az élet, ez köszönő viszonyban nincs azzal, amiről a zenélés szól!” - összegzett Pásztor Anna, akinek a monológját a Naphire.hu cikke szerint hatalmas tapsvihar fogadta. Az énekesnő szerint az ilyen tehetségeken a menedzsemnet kaszálnak sokat, az énekesek lelki életével, a produkció minőségvel kicsit sem törődve. "Pár év alatt így kiégnek, ezek a rendkívül tehetséges gyerekek elveszítik identitásuk” – magyarázta.

Címlapdotó: Instagram/tothandi.andee-Instagram/pasztorannaenekes

24 óra