Online rendelt valamit ez a 6 ember, de valami egészen mást kapott - Fotók

Ha te is jártál már így, akkor pontosan tudod, milyen bosszantó, ha nem azt kapod, amire vágytál. Ha mások történetét látod a neten, azon meg természetesen sírva nevetsz. Most is ez lesz! 

Alapjaiban változtak meg az emberek vásárlási szokásai az internet megjelenésével, a koronavírus-járványnak köszönhetően pedig olyanok is kipróbálták már ezt a módszert, akik korábban hevesen tiltakoztak ellene, sőt, kategórikusan elzárkóztak tőle. Azzal, hogy gyakorlatilag ma már közvetlenül a gyártóktól is beszerezhetünk bármit, természetesen mi, vásárlók jártunk jól, hiszen jóval olcsóban megúszunk egy-egy shoppingolást. De számos veszély leselkedik így ránk - hiszen ma már milliók élnek abból, hogy átverik a gyanútlan vásárlókat.

Vagy nem küldik a megrendelt árút, vagy nem olyan minőségben érkezik, ahogyan azt a hirdetés sugallta - hogy csak két példát említsünk!

Jószerivel manapság már hetente jelenhetne meg olyan fényképekkel illusztrált lexikon, amelyben azokat a pórul járt vásárlókat mutatják be, akik nem azt az árút kapták meg a futártól, amit az interneten megrendeltek. Az ilyen történetek mindig futótűzként terjednek a közösségi oldalakon, hiszen az emberi természetnek köszönhetően mások kárán hajlamosak vagyunk mindig jól szórakozni.

Most egy ilyen összeállítás következik...

Online vs. Valóság - ezeken a képeken derül a világ!
  • Online shopping fail
  • Online shopping fail
  • Online shopping fail
  • Online shopping fail
  • Online shopping fail
  • Online shopping fail

Címlapfotó: Instagram/cyclonemegan

Kattints a hihetetlen képekért!

24 óra