Szomorú rekord a randiműsorban: amikor a nő meglátta a férfit, azonnal menekülőre fogta

Valószínűleg a legrövidebb vakrandi lett for ever. A műsor évkönyveibe mindenesetre biztosan így vonul majd be.

A First Dates című műsorban egyedülálló emberek randiznak kamerák előtt, a műsor egyik legfrissebb epizódja azonban szomorú rekorddal ért véget. Az 52 éves Harriet Lünburgból érkezett az étterembe és türelmesen várta a randipartnerét, majd egy 50-es férfi szemet szúrt neki a túloldalon. A belső hangja rögtön megszólalt, mert érezte, ő lehet az. "Ez az a férfi?" - kérdezte a nő a biztonság kedvéért az étterem csaposát, majd a megerősítő választ követő kérdése már a döntését is magában foglalta: 

"Lemondhatjuk?"

Fotó: Vip.de-VOX/RTL+

A tanácstalan pincér még tett egy gyenge kísérletet, hogy gondolkodásra bírja a nőt, de hiába. A villáminterjúban el is magyarázta gyorsan, miért gondolja így. Már a férfi testbeszédje sem tetszett neki. "Csak azért, mert esetleg fogyatékkal élek, vagy ilyesmi, nem kell lehajtott fejjel jönnöm. Tele vagyok élettel" - tisztázza Harriet, aki egyébként krónikus migrénben szenved. Döntését viszont el kellett mondania az 53 éves Marcus-nak.

Fotó: Vip.de-VOX/RTL+

Amint a férfi leült, a nő határozottan belevágott. "Nem hiszem, hogy mi ketten szimpátiát tudnánk kialakítani" - magyarázta, Marcus pedig roppant megértően és türelemmel fogadta ezt. Talán majd egy következő epizódban rájuk kacsint a szerencse...

Címlapfotó: Vip.de-VOX/RTL+

Forrás: Vip.de

24 óra