Ezek a bácsik a Backstreet Boys tagjai - Felismernéd még őket? - Fotók

A 90-es években egy szempillantás alatt hódították meg a világot - ma meg már 40-50-es férfiak a legendás fiúcsapat tagjai. Lehet fel sem ismered őket!

1984-ben alakult a New Kids On The Block, és valósággal letarolta a piacot, így nem véletlen, hogy az elkövetkezendő években sorra érkeztek a trónkövetelők és minden valamirevaló producer meg akarta alkotni a saját fiúbandáját. Lou Pearlman hosszú időn át castingol, válogatott, míg 1993. tavaszán hivatalosan is együttessé állt össze a Backstreet Boys. Pillanatok alatt hódították meg a világot, különösen Európát. Ezt követően vitték vissza őket a tengerentúlra és építették fel őket ott is a slágerlisták csúcsáig.

1996-tól már nem csak Európában, Amerikában is tarolt a banda. A bevált recept ugyanis működött: öt különböző karakterű srác, mindenki az adott szerepre kiválasztva, ráadásul nem mindennapi hanggal. Más kérdés, alig egy évvel később beperelték a menedzserüket, aki a nyereségük 75 %-át vette el tőlük, így a fiúknak hiteleket kellett felvenniük, hogy kifizethessék dalszerzőiket, zenészeiket. 2001-ben aztán váratlanul szünetre vonultak, mindenki a szólókarrierjét igyekezett építgetni, majd többször is visszatértek. Legutóbb 2019-ben a DNA című albummal, hat év után.

Nick, Howie, Brian, A.J. és Kevin - a rajongók azóta is kívűlről fújják a neveket. De vajon felismernéd ma őket?

Íme a Backstreet Boys tagjai ma, 40-es családapaként!
  • Nick Carter és családja
  • Howie Dorough és családja
  • Brian Littrell és családja
  • A. J. McLean és családja
  • Kevin Richardson és családja

Címlapfotó: Profimedia/RedDot

24 óra