A légitársaság szerint túl kövér, nem engedték Julit a fedélzetre - Külföldön ragadt - Videó

A plus size influenszer számára ez élete legmegalázóbb pillanata volt. 

Nevetve közölte a 160 ezer követőjével a Instagramjár atöltött videóban, hogy a Qatar Airways a túlya miatt diszkriminálta őt. A 38 éves Juliana Nehme egy Air France géppel repült Libanonba nyaralni, minden probléma nélkül érkezett meg a családjával. Amikor azonban néhány nappal később Dohán keresztül vissza kellett volna térnie Brazíliába, nem engedték felszállni a lefoglalt járatra.

Az Insta-sztár részletes bejegyzésben és több reptéri videóban számolt be arról, hogy egy stewardess szerint túl kövér egy normál üléséhez.

S hogy mi volt a megoldás? A társaság szerint 2900 eurónak megfelelő összegért, azaz több mint 1,2 millió forintért kellett volna jegyet vennie az első osztályra, ahol kényelmesen elfér. "Órákig tartó könyörgés után visszahozták az összes csomagot, amit már átvizsgáltattam. Azt állították, hogy meg kell vennem a business osztályt, különben nem utazhatok" - mondta Nehme, aki Libanonban ragadt.

"Vannak szállodai és taxiköltségeim. (...) Nincs annyi pénzem, hogy tovább itt maradjak" - írta az Instagramon. "Rendkívül módon megaláztak itt a reptéren, sok ember előtt. Mindezt azért, mert kövér vagyok!" - magyarázta, és most lázasan keresi a megoldást, hogy juthatna haza.

Címlapfotó: Instagram/juliananehme

24 óra