Sokkot kapott a lány, amikor jobban megnézte az étteremben lőtt szelfijét

Amikor kihozták az ételt, a fiatal lány - mint oly sokan szokták - lőtt egy szelfit mielőtt enni kezdett volna. A fotója hatalmas botrányt kavar a neten.

November elején az atlantai Ponce City Marketben található Ton Ton Ton ázsiai étteremben járt Rebekah Lee, és boldogan lőtt egy képet, amikor megkapta az ételét. A fotót azonban ott már nem nézte meg szerencsére, mert sokak szerint elment volna az étvágya, ha akkor látja. A képével első ránézésre semmi gond nincs, második nekifutásra azonban már mindenki észreveszi a gusztustalanságot.

Egy nő és a gyermeke ültek a lány mögött, az asszony pedig épp akkor tanította a fiának a nyiévánvalóan rassztista gesztust, amikor a fotó készült!

A fotó nem csak Rebekah-t sokkolja. Ő ugyanis a Twitterén osztotta meg a történetét és a képet, amibe bele is nagyított az érthetőség kedvéért. Már több mint félmillióan küldtek rá szívet, és több tízezren osztották meg a történetet. "A mögöttem ülők kuncogását és nevetését hallottam, de azt hittem, hogy ez normális egy családi vacsorán egy kisgyerekkel" - mondta később a lány.

"Hihetetlen volt, hogy ők ketten ilyen rasszista gesztust tesznek nyilvánosan egy ázsiai étteremben" - magyarázta Rebekah, aki utoljára az általános iskolában tapasztalt hasonlót.

Címlapfotó: Twitter/yeaenee

24 óra