Eva Mendes tetkója felkavarja a világot - Szerinted megtették?

Vad találgatások zajlanak Eva Mendes egyik legfrissebb képe alatt. Ezek szerint túl vannak rajta?

A 48 éves színésznő a közösségi oldalára posztolt képet, azóta meg 8 milliárd ember találgatja, vajon túl vannak-e az esküvőjükön Ryan Goslinggal. Több mint tíz éve vannak együtt, van két közös gyermekük, a 8 éves Esmeralda és a 6 éves Amada. Épp itt lenne az ideje, nem? Ráadásul a tetkó sokak szerint több mint beszédes, jogászok szerint a "corpus deliciti", azaz a bizonyíték. Mert hogy a Mendes alkarján olvasható tetkón az alábbi szöveg áll:

"de gosling"

S hogy mit bizonyít ez? Nos, Eva Mendes kubai gyökerekkel rendelkezik. A spanyolajkú nők pedig gyakran felveszik a férjük vezetéknevét és hozzáteszik a saját vezetéknevükhöz a "de" közőszóval elválasztva. A tetkó alatt tízezrek találgatnak, még a színásznő sminkese is rákérdezett, igaz-e. Mendes zavartan reagált: "Óóó, ez régi. Sokszor láttad már."

Hogy volt-e esküvő, vagy nem, azt valószínűleg csak a közeli rokonok tudhatják. Mendes és Gosling ugyanis gondosan őrzik a magánéletüket a kíváncsiskodók elöl. 2016-ban egyszer már felröppent a pletyka egy titkos esküvőről, a szóvívőjük azonban akkor határozottan cáfolta ezt.

Talán meg kellene őt kérdezni most is.

Címlapfotó: Instagram/evamendes

24 óra