18
Felnőtteknek szóló tartalom!
Nem múltam el 18 éves

"Végre hazamehet" - Szőnyeget csináltatott a halott kutyájából egy család - Sokkoló videó

Nagy felháborodást vált ki a közösségi oldalakon egy hír, és egy Instagram-bejegyzés. Egy család az elhunyt kutyájából készíttetett szőnyeget.

Egy halott állatok preparálásával foglalkozó vállalkozás a közösségi oldalára posztolta ki a történetet, ami nagy vihart kavar most a közösségi oldalakon. Egy elhunyt golden retriver gazdái keresték meg őket, hogy a megboldogult házi kedvencükből szőnyeget csináltassanak, és úgy térhessen haza a családjához, hogy tovább folytassák a közös életüket. "Végre készen áll arra, hogy hazamenjen" - közölték a videójuk alatt.

Az üzlet tulajdonosa egy interjúban most elismerte, hogy a kisállat-preparálás az utóbbi időben egyre népszerűbb. Az állatok között, amelyekkel volt alkalma dolgozni, hollók, tengerimalacok, rókák, macskák, kecskék és nyulak is vannak.

A preparálás az ókori egyiptomban is nagy divat volt, az eljárást "olyan állatok megőrzésére használták, amelyek háziállatok voltak, vagy amelyeket a fáraók és más előkelők szerettek. Ők fejlesztették ki az emberek és az állatok tartósításának első módszerét balzsamozó eszközök, fűszerek, injekciók és olajok használatával" - írja a DOPE Quick Reads.

Címlapfotó: Instagram/chimerataxidermy

24 óra