Tökéletes bosszút talált ki a lány, amikor rájött, a barátja megcsalja őt - Videó

Amikor kiderült a hűtlenség, a lány úgy érezte, darabokra szakad a szíve. Aztán előtört belőle a düh, és elhatározta, megbosszúlja párja tettét.

Több mint 8 millióan látták már Michelle videóját, ami egészen rövid és tárgyilagos ahhoz képest, mi mindent kellett átélnie a fiatal nőnek. A TikTok-fiókján közzétett videóban őrült módon számolt be arról, milyen kreatívan vágott vissza a hűtlen barátjának - amivel több millió ember elismerését vívta ki a közösségi térben. "Lenyomoztam annak a lánynak az anyját, akivel megcsalt a Facebookon, és csatlakoztam a könyvklubjához" - kezdődik a beszámoló, amelyben a felszarvazott lány huncut vigyorral az arcán mosolyog.

Az is kiderült, miután a lány a klub teljes értékű tagja lett, lelkesen diskurált a szépirodalmi művekről a csoportban, a szee előtt azonban csak egyetlen cél lebegett: be akart jutni annak a lánynak az otthonába, akivel a párja megcsalta őt. És az őrült terve valóra vált! A könyvbarátok következő találkozóját a család otthonában tartották, ahová egyszercsak megérkezett a lány és magával hozta Michelle párját is. 

Tökéletes és látványos lebukás - de a történetben volt még egy méretes csavar! Roppant kínos!

@michellefromsomewhere Lost a man gained some book recs #booktok #ShowOffLandOFrost #exboyfriend #cheater #storytime #bookclub ♬ Crazy - Patsy Cline

 

Lapozz a várazlan fordulatért!

24 óra