Leszólított egy 100 éves bácsit utcán, majd élete legszebb napjával lepte meg - Videó

Hajléktalan volt, majd influenszerként arra tette fel az életét, hogy másokét teszi majd szebbé. Legfrissebb videója mindent letarol.

16,4 millió megtekintésnél jár jelenleg a tiktoker videója, ami vírusként terjed a világban. Isaiah Garza maga is az utcán élt, amióta a közösségi oldalak sztárja, azon dolgozik, hogy mások életét szebbé tegye. Most egy 100 éves veterán jött szembe vele az utcán, amikor odalépett hozzá. Elmondta neki, "nehéz napja volt, és jól jönne a társaság", majd megkérdezte, szeretne-e elmenni vele Disneylandbe. A következő másodpercekben már kettejük kalandos napját láthatjuk a felvételeken, majd az idős bácsi vallomását. Könnyekig hatja meg a világot.

Íme a bácsit leszólító jótevő:

"Azt hittem, hogy az életemnek vége... Életem végéig emlékezni fogok erre a napra" - mondja a bácsi még mindig Disneylandben ücsörögve. Majd a könnyei is eleredtek, miközben köszönetet mond jótevőjének. A kommentelők közt akad olyan is, aki már ara bátorítja a világot, hogy hasonlóan boldog napokat kellene okozni az időseknek. 

@isaiahgarza I took a 100 year old veteran to Disneyland & we became best friends ❤️ #disneyland #kindness #friends #veteran #bestfriends ♬ Steal My Sunshine (Single Version) - Len

Címlapfotó: Instagram/isaiahgarza

24 óra