Elárulta a kislányának az anya, hogy örökbe fogadták, a pici reakcióján könnyezik a világ - Videó

Megható felvétel

Talán az év legmeghatóbb felvétele hozza épp lázba a világot: az édesanya és lánya beszélgetését nehéz könnyek nélkül hallgatni.

Emily Fauver és lánya, Ella remek csapat látszólag is remek csapatot alkot. A kislány most egy szívmelengető reakcióval lett az internet sztárja. Az édesanya a konyhában áll a kislányával, Ella pedig váratlanul határozott kérdést intéz felé. "Ki az anyukád?". Emily úgy érzi, itt az ideje, hogy őszintén válaszoljon lánya kérdésére: "Engem örökbe fogadtak" - mondja, ám a gyerek kíváncsisága nem szűnik meg.  "Miért?" - folytatja a 3 éves. "Az anyukám nem akart engem, ezért egy új anyuka jött értem, és magához vett" - így az anyuka, aztán jön a pillanat, amire ő maga sem készülhetett fel.

"Akarlak! Tényleg akarlak! Mostantól én leszek az anyukád" - ígéri kislány, miközben átölelik egymást.

A felvételt néhány nap alatt máris 5,3 millióan látták, és - hihetetlen - 1,2 millió like-ot is kapott. A közel 10 ezer kommentről nem is beszélve. Sokan azt sem titkolják, könnyeket csalt a szemükbe a felvétel. "Sírva fakadok, ez olyan édes!" - írta az egyikük, míg egy másik: "Én magam is örökbefogadott vagyok, így ez rögtön megríkatott."

Címlapfotó: Instagram/emily.fauver

24 óra