Bedrogozták a magyar Tik-Tok sztárt - állítja ő! - Mások meg mást - Videó

Egy szórakozóhelyen tehettek valamit az italába, elmondása szerint semmire nem emlékszik.

Bedrogozták egy budapesti szórakozóhelyen Halmi Bajnok influenszert, aki nem is emlékszik semmire – írja az Origo, ugyanakkor hozzáteszik: a srác a barátai szerint vállalhatatlanul viselkedett. A fiút több mint 100 ezren követik a csatornáján és életmód tematikájú videókkal kalapozta össze a táborát. Egyik legfrissebb videójában mesélt arról, alig egy héttel korábban egy szórakozóhelyen kábították el.

@bajnokhalmi Elképesztően gáz sztori, de elmesélem Nektek, figyeljetek a piátokra a szórakozóhelyeken!!!! #fy #fyp ♬ Get You The Moon - Kina

"Összeh*gyoztam magam, kicsavartam a haverom törött kezét, összeestem és semmire nem emlékszem" – mondta a srác a lap beszámolója szerint, aki azért készítette el a videóját, hogy másokat figyelmeztessen a veszélyre. Állítólag csak egy vodka-szódát ivott, majd rosszul lett. Csak a barátaitól értesült arról, hogy vállalhatatlanul viselkedett.

"Másnap arra keltem fel, hogy az ágy alattam tiszta víz, én ekkor még azt hittem, hogy víz, viszont később kiderült, hogy az éjszaka folyamán összepisiltem magam" – mesélte.

Címlapfotó: Instagram/bajnokhalmi

24 óra