Felismerhetetlenre hízott és megőszült a Gladiátor sztárja - Russell Crowe 59 lesz - Fotók

Fiatal bombázó a szerelme

22 éve már, hogy Oscar-díjat kapott a Gladiátorban nyújtott alakításáért, Russell Crowe tavasszal 58 éves lett. Sajnos, már le sem tagadhatná, sőt...

Az új-zélandi származású világsztár, akit az elmúlt években egyre gyakrabban kapnak lencsevégre lesifotósok. A friss képei futótűzként terjednek a neten, hiszen jószerivel rá se lehetett ismerni a sztárra ma már. Persze, voltak évek, amikor egy-egy szerep kedvéért szedett fel egy keveset és a maszkmesterek is rájátszottak arra, hogy jóval idősebbnek tűnjön a koránál.

A Gladiátorban megismert szívtipró azonban mára tényleg csak a múlt!

via GIPHY

A Golden Globe és Oscar-díjas színész megállás nélkül forgat, sorra kapja a főszerepeket. Legutóbb alig három éve az HBO minisorozatában maszkírozták a koránál idősebbre. Akkor a FOX csatorna kulcsfigurájának, a szexuális zaklatással is vádolt Roger Ailes bőrébe bújt. Azóta a paparazzik azonban a valóságot is leleplezték: Russel Crowe-t jó ideje egy teniszpályán, a tőle 26 évvel fiatalabb barátnőjével fotózzák le rendszeresen. Nem csak a rajongói, az egész világ ledöbbent, ma már rá se ismerni a Gladiátor egykori szívtiprójája.

A hasa rálóg a nadrágjára, méretes, ősz szakáll mögé rejtette az arcát - a szerelme viszont egy gyönyörű nő!

Ősz, pocakos bácsi lett az egykori szívtipróból! 59 éves lesz Russell Crowe!
  • Russel Crowe a Galdiátorban
  • Russel Crowe A legharsányabb hang című filben
  • Russel Crowe vacsorázik
  • Russel Crowe és szerelme
  • Russel Crowe és szerelme

Címlapfotó: Profimedia/RedDot

24 óra