560 ezret fizetnek a férfiak ennek a nőnek egy éjszakáért - Nem hiszed el, mi történik ez alatt

Különleges terápiával gyűjti a milliókat egy 43 éves nő. És folyamatosan csöng a telefonja. Pedig nem olcsó.

Missy Robinsonnak nevezi magát, így ismerik a férfiak is. Utóbbiakból pedig egyre csak több van. Jóllehet, a 43 éves nő nem épített milliós, sőt, százezres követőtábort sem, de neki nincs is szüksége erre. A vendégei ugyanis éjszakánként akár 2000 ausztrál dollárt (Ez jelenleg körülbelül 560 ezer forintnak felel meg - A szerk.) is fizetnek neki. Bődületes összeg, és az ember rögtön azt gondolja, tisztességtelen dolgok történhetnek az éj leple alatt, de erről ezesetben szó sincs.

Missy Robinson az ölelését árulja ennyi pénzért, ő ugyanis a végzettségét és a munkaengedélyét tekintve is ölelés terapeuta. "Mindannyiunknak szüksége van az ölelésre minden nap, ez a túlélés kulcsa" - magyarázza az ausztrál nő a bemutatkozójában és az oldaláról az is kiderül, a szolgáltatásai 150 dollártól, azaz 41 ezer forinttól kezdődnek egy órára. Ha több időt töltenél vele, mélyebben a zsebedbe kell nyúlnod. Sőt, egy szerződést is alá kell írni, hogy csak ölelésről szól a megállapodás - más, több nincs!

A dögös amazon az ügyfeleit előre figyelmezteti arról is, hogy mindig van nála fegyver. Ha valakinek beindul a libidója - ami szerinte nála természetes - a vendégnek muszáj visszafognia magát, mert Robinson kisasszony mindenre fel van készülve. "Összebújunk vagy együtt tévézünk" - teszi hozzá a módszeréről. "Mindannyian tudjuk, hogy amikor fájdalmat érzünk, vagy valami rosszul megy, szeretnénk, ha anyu vagy apu megölelne minket. Az oxitocinnak - a jó közérzetet keltő hormonnak - köszönhetően jobban érzed magad tőle" - mondja tudományosan Missy, akinek az ügyfeleinek a többsége a 20-as és 50-es éve vége felé jár.

"Napi négy ölelésre van szükségünk a túléléshez, napi nyolc ölelésre ahhoz, hogy olyanok maradjunk, amilyenek vagyunk, és napi tizenkét ölelésre ahhoz, hogy igazán fejlődjünk" - mondja.

Címlapfotó: Instagram.com/missyrobinson_

24 óra