Bréking! Ez a férfi is gyanúsított lett VV Anett teaszeánszos ügyében

Az atv.hu információi szerint egy férfi is gyanúsított lett az úgynevezett „teaszeánsz” ügyben. 

„Kábítószer birtoklása bűncselekmény elkövetésének megalapozott gyanúja miatt egy 38 éves szentendrei nőt hallgattak ki gyanúsítottként a siklósi nyomozók” – közölte az atv.hu megkeresésére a Baranya Megyei Rendőr-főkapitányság sajtószolgálata az ügynevezett teaszeánsz-üggyel kapcsolatban augusztus közepén, akkor azt is hozzátették: az ügy részleteiről a nyomozás érdekeire való tekintettel bővebb tájékoztatást nem kívánnak adni.

A Baranya Megyei Rendőr-főkapitányság az atv.hu megkeresésére most újabb információkat osztott meg a nyomozással kapcsolatban. E szerint „egy 38 éves budapesti férfit is kihallgattak gyanúsítottként bűnpártolás miatt”. Hogy ki lehető és mi lehetett a szerepe az ügyben, az egyelőre nem derült ki, a nyomozás érdekeire hivatkozva további részleteket egyelőre nem közöltek.

Emlékezetes: néhány hónapja a különös szeánszon egy ayahuasca hatóanyagot tartalmazó főzetet ittak a résztvevők, köztük Sáfrány Emese és Béres Anett. Utóbbi az esemény utáni éjszaka eltűnt, majd órákkal később súlyos sérülésekkel találtak rá és több műtéten is túl van. Ő azóta is otthon lábadozik, sajtóhírek szerint hosszú hónapok alatt épülhet fel majd teljesen.  

Címlapfotó: Instagram/anettberes_official

24 óra