Bicskanyitogató, mit írt a szélvédő mögé a férfi, aki elfoglalta a nő saját parkolóját - Videó

Összetehetik a kezüket, akiknek van saját parkolóhelye, pedig sokszor ez jelentős pluszköltségekkel jár. Talán ezért is bosszantó, ha valaki ilyen pofátlan. Sőt...

Képzeld el: egy fárasztó munkanap után kocsiba ülsz, hazáig araszolsz a dugóban, majd azon kapod magad, le se tudsz parkolni, mert valaki beállt a saját helyedre! Az angliai gotchya22 nevű TikTok-felhasználó nemrég épp ezt élhette át. Ráadásul a helyére beállt autó tulajdonosa pontosan tudta, tilosban jár, hiszen a szélvédője mögött egy üzenetet is hagyott a nőnek. 

Miután a lány elolvasta az üzenetet, rögtön tudta, ezt meg kell osztania a világgal...

Fotó: TikTok/gotchya22

A fiatal brit lány videóját alig egy hét alatt máris 2 millióan látták. Nem érdemtelenül. A felvételen jól látszik az idegen autó a lány parkolóhelyén, majd előre sétál, hogy megmutathasa az simeretlen sofőr magyarázatát, amiért úgy érezte, elfoglalhatja egy időre a helyet. A kézzel írt papírlapon ez állt: "Megd**om a szomszéd lányt - Hamarosan jövök". A férfi ráadásul alá is írta az üzenetét.

@gotchya22 Cheeky bastard #fyp #parking ♬ original sound - 🖤


A több tízezer lájk mellett a felhasználók több száz hozzászólást is írtak, amelyek közül néhány igazán figyelemre méltóra sikeredett. A fordulatot azonban a videót posztoló lány hozta, egy kommentben jelentkezett, miután a férfi lelépett a helyéről.

"Csak hogy tisztázzuk, ez a férfi kb. 60 éves volt" - írta.

Címlapfotó: TikTok/gotchya22

24 óra