Leült a fiatal srác mellé a férfi Siófokon, majd váratlanul olyat tett, ami miatt 3 napon belül börtönt kapott - Videó

Gyorsított eljárásban állították bíróság elé a külföldi férfit. El is ítélték.

A TWN.hu információi szerint a húszas éveiben járó vádlott 2022. szeptember 16-án a siófoki autóbusz pályaudvaron tartózkodott, amikor leült az ott várakozó, számára ismeretlen fiatal férfi mellé. "A terhelt ekkor egy hirtelen mozdulattal átkarolta a férfi nyakát és egyből – ok nélkül – nagy erejű fojtó fogást alkalmazott vele szemben, miközben fejét a saját mellkasához szorította" - írja közleményében az ügyészség.

Fotó: ugyeszseg.hu

A megriadt férfi közel egy perc elteltével tudott csak kiszabadulni, majd amikor fel tudott állni, táskáját magához véve futni kezdett a férfi elől, aki üldözőbe vette. "A tanú a forgalmas pályaudvaron többször segítségért kiabált az őt kitartóan követő férfi viselkedése miatt, végül a busztársaság biztonsági őre tartóztatta fel a megbotránkoztató magatartású, már több utast is inzultáló vádlottat a rendőrség intézkedésééig" - folytatják a közleményt.

Az ügyészség indítványának megfelelően a Siófoki Járásbíróság a férfit jogerősen nyolc hónap fogházbüntetésre ítélte, amely büntetés végrehajtását két évre felfüggesztette.

A bűncselekményt biztonsági kamera rögzítette. A felvételt ide kattintva nézheted meg!

Címlapfotó: ugyeszseg.hu

24 óra