Hangos nevetésben tört ki a vőlegény, amikor meglátta a menyasszonyát - Videó

Az esküvők legemlékezetesebb pillanata szokott lenni a vőlegények számára, amikor először pillantják meg a hitvesüket talpig fehérben. Ez az esküvő nem ilyen lett.

A Femcafe.hu írta meg, vannak "olyan kivételes szerelmesek, akik szerették volna ezt a pillanatot még emlékezetesebbé tenni, vagy éppen egy kis humorral megfűszerezni." Elisabeth Hunley és Tom Gardner valószínűleg hosszú és nevetésben gazdag házasság elé néz majd, ugyanis az esküvőjüket is a maguk módján tették emlékezetessé.

"Elisabeth nem vitte túlzásba a menyasszonyi ruhát, a sminket, vagy éppen a frizurát. Inkább arra próbálta fektetni a hangsúlyt, hogy remekül érezzék magukat és ez a nap tényleg róluk és a szórakozásról szóljon, így a Femcafe.hu híre szerint különleges jelmezbe bújt, amikor eljött a pillanat, hogy Tom megfordul és meglátja menyasszonyát. 

Amikor arra került a sor, hogy Tom megnézze szíve választottját, néhány nagy lélegzetvétel után megfordult és hatalmas nevetésben tört ki. Potyogtak a férfi könnyei... Mutatjuk!

Címlapfotó: Youtube/ScreenShot

24 óra