Izgatottan kérte a kutya a nőt, hogy kövesse - ami az ajtó mögött fogadta őket, elolvasztja a netet - Videó

Ilyen jeleneteket látva azt is elfelejtjük, milyen őszies az idő odakint.

Néhány napja került fel a Tik-Tok-ra egy videó, amit máris több mint 800 ezer láttak. A Taco névre hallgató golden retriever pillanatok alatt lett a világ kedvence, pedig nem tett mást, csak amit általában tette, a szívét követte. A felvételen az látszik, hogy a látszólag nagyon izgatott kutya odaszalad a gazdájához, hogy magával csalja őt. Sikerrel is jár, és mutatja az utat a nő előtt, majd megáll egy ajtónál és a kilincs felé mutat az orrával. Amikor kinyílik az ajtó, Taco azonnal eltűnik a sötétségben, majd felkapcsolódik a villany és kiderül, miért volt ilyen izgatott.

A család egyéves kislánya, Vanora épp most kelhetett fel a szunyókálásából!

@mostlyadorable It had been a minute since we last posted these greetings. We temporarily lived in different places this summer, which changed the routines and bedroom settings a bit. Taco just came and booped my hands while I was working. He is definitely her protector. #doglife #goldenretrieverlife #dogsoftiktok #dogsoftiktokviral #goldenretriever ♬ Stuck In The Middle - Tai Verdes

"A nyáron átmenetileg máshol éltünk, ami egy kicsit megváltoztatta a rutint és a hálószobai szokásokat. Taco csak jött és megsimogatta a kezemet, miközben dolgoztam. Ő határozottan az ő védelmezője" - írta a videójához az édesanya kislánya és az eb kapcsolata kapcsán. A család korábbi videóiból az is kiderült, a kislány gyakorlatilag születése óta szoros kapcsolatot ápol Tacoval, nem túlzás: együtt nőnek fel.

Címlapfotó: TikTok/mostlyadorable

24 óra