Bécsből élőzött Csuti, a szemüvegében egy ismert magyar nő tükörképe jelent meg... - Fotók

Napok óta másról se szól a sajtó: vajon összejött Csuti és Szorcsik Viki? Most Bécsből érkezett egy apró bizonyíték.

„A pletyka igaz, legalábbis annyiban, hogy nem hagyják hidegen egymást. De jelenleg az ismerkedés fázisában tartanak. Nem beszélnek róla, mert még az elején vannak, gyerekcipőben jár a kapcsolatuk. De az biztos, hogy nagyon kedvelik egymást, már a műsorban is nagyon jókat beszélgettek, és ezt itt kint is folytatták. Napról napra közelebb kerülnek egymáshoz. Mindketten megfontoltak, és akkor fognak együtt mutatkozni, ha már biztosan tudják, hogy ez nem egy románc, hanem jövőjük is van együtt” – mesélte a Storynak Szorcsik Viki és Csuti egyik közös barátja két napja.

De már bizonyíték is van! Saját magukat buktatták le! Látszólag egy romantikus vacsora is belefért:

Szabó András, azaz Csuti ugyanis néhány órája Bécsból posztolt élő videókat az Insta-Storyjába, egy rendezvényt szeretett volna csak népszerűsíteni, és az már azonnal szemet szúrt, nem egyedül érkezett az osztrák fővárosba, ugyanis valaki segített neki felvenni a videóját. Olyannyira, hogy egy alkalommal, amikor Csuti közel is hajolt a készülékhez, a szemüvegében jól látható egy feketébe öltözött, a ruhája mellrészén egy fehér sávot viselő, látszólag vörös körmöket viselő "alak".

Sokáig nem is kell találgatni: Szorcsik Viki az Insta-Storyjában gyakorlatilag ugyanilyen öltözékben posztolt szelfit ugyanattól a bécsi szökőkúttól, ahol Csuti is élőzött.

Címlapfotó: Instagram/csut.i

24 óra