Felpuffadt a feje, a szeme már nem is látszik - Heather Locklear 61 éves lett - Fotók

Sokkot kaptak a rajongók

Többször letartóztatták, jó ideig alkoholista volt, az egykori szexszimbólum a 61-et tölti épp. A friss képei viszont sokkolják a világot. Ez tényleg ő lenne? 

Heather Locklear először a TJ Hooker című sorozatban tűnt fel, majd következett a Dinasztia, s végül a Melrose Place, amelynek köszönhetően egy csapásra lett világhírű. A színésznő évtizedek óta azonban zűrös életet él, amelyek nem csak a testét, az idegrendszerét is megtépázták. 2018 februárjában előbb a párjára támadt rá, pár nappal későbbb a saját szüleit bántalmazta. A színésznőre mindkét alkalommal rendőrt hívtak, így ma már rabosításáról is van kép.

Az sem maradt titokban, alkoholista lett, sőt, sokak szerint a botox rabja! A szülinapos friss képei árulkodóak!

2018 volt a mélypont: párja orrát harapta meg akkor, a kiérkező rendőröket "kib.szott s...fejeknek" nevezte. Mindezt üvölte, az akkor 20 éves lánya szeme láttára. Miután kiengedték, a szülei látogatták meg. Akkor Heather az anyját kezdte fojtogatni, majd az apját is megütötte. Előbbinek sikerült kihívnia a rendőrséget, miután lányuk öngyilkossággal fenyegetőzött. A színésznőt a pszichiátriára küldték. Ezt követően jött a nyilvános "ünnep", amikor büszkén mosolyott, hogy leszámolt az alkohollal.

Áprilisban eljegyezték, a gyűrűjét a friss fotóin már nem látni. A képek viszont sokkolóak - Heather egy élő lufiember.

MEGRÁZÓ KÉPEK: Egy élő roncs - 61 éves lett az egykori szexszimbólum!
  • TJ Hooker
  • Melrose Place
  • Heather Locklear
  • Heather Locklear
  • Heather Locklear rendőrségi fotó

Címlapfotó: Profimedia/RedDot

Következő oldal

24 óra