Holtan találták a 2 éves kisfiút, aki éjszaka tűnt el az otthonukból - Fotók

Számos kérdést vet fel egy alig 2 éves kisgyermek eltűnése: az éj leple alatt tűnt el az otthonából, egy nappal később találtak rá a holttestére. nem akárhol.

Szepteber 12-én este találtak rá a kisfiú holttestére, egy nappal később, hogy Ares Muse eltűnt a szülei otthonából. Ráadásul az élettelen testét közel egy kilométerre találták meg az amerikai Oklahoma államban található Okemah-i házuktól. De ahhoz, hogy kijusson az épületből, a kisfiúnak három ajtót kellett kinyitnia. Hogyan lehetséges ez? A Daily Mail beszámolója szerint Ares hajnali fél kettőkor bújt ágyba a szüleivel. Amikor Nikita Muse és Betty Flanagan reggel fél hétkor felébredt, fiút ár sehol nem találták. Azonnal bejelentették az eltűnését. A rendőrség drónokkal, hajókkal, lovas és egy kutyás rendőrökkel kezdte el keresni a gyereket, a közeli erőds területeken is.

Körülbelül tizenkét óra elteltével, este fél 7körül találtak rá a kisfiú holttestére. A halálának oka egyelőre nem tisztázott. Bár az esetet a hatóságok még nem minősítették gyilkosságnak, a hivatalos vizsgálat folyamatban van. A fiú családja állítólag együttműködő a hatósággal. A kisfiú családja számára a GoFundMe oldalon adománygyűjtést indítottak, hogy segítsenek a temetési költségek fedezésében.

"A nevem Brandi, és elvesztettük szeretett unokánkat. Segítséget kérek a családnak a temetési költségekhez és bármi máshoz, amiben segítségre van szükségük. Ares egy aranyos kisfiú volt, és hamarosan 3 éves lett. Nagyon szerette édesanyját, édesapját és nővérét" - írta a nagymama, Brandi Gaither, aki a kampányt szervezi.

Címlapfotó: GoFundMe/ares-muse

24 óra