Háborognak a szülők: még a boltba is tangában jár ez a 30 éves influenszer - Videók

Rendszeresen oszt meg magáról pikáns tartalmakat, mára meg az is kiderült, busásan megéri ez neki. Ráadásul az is kiderült, miért jár-kel szinte teljesen meztelenül a viágban.

Döbbenet: több mint 11 millió követője van már az Instagramon, nem mindennapi módszerrel kalapozta őket a 30 éves Francia James. A kolumbiai származású influenszer tisztában van az adottságaival, és a jelek szerint nagyon "ügyesen" kamatoztatja azt. Netes karrierje derekán megelégelte, hogy kizárólag szexi képeket posztol, úgy döntött, a fehérneműit a való életben sem veszi le. Jobban mondva: nem vesz rájuk semmit.

via GIPHY

Nem kérdés, a lány imádja, ait csinál. Hiszen imádja az emberek figyelmét magára irányítani. De nem volt ez mindig így. "Egy nagyon kis kolumbiai városból származom, és nagyon szegényen nőttem fel. A Playboy eszméje a luxus és a gazdagság, ezért gondoltam, hogy talán én is modellkedhetnék" - magyarázta a Daily Starnak, hisz a gyerekkori álom valóság lett, a nyuszis magazinban is szerepelt. Pénzt ugyanakkor nem keresett vele - ráadásul szerinte unalmas volt.

Nos, Francia élete ma már cseppet sem az - épp a gyerekek szüleivel vív csatát, amióta nyivánosan, még a boltba is tangában megy.

Polgárpukkasztó videók a neten: a 30 éves lány így jár-kel a világban
  • Francia modell
  • Francia modell
  • Francia modell
  • Francia modell

Címlapfotó: Instagram/francety

24 óra