Meglepő képek a neten: így nézett ki Conchita, mielőtt megnyerte az Eurovíziót

34 éves lesz

Szakállas nőként vonult be a történelembe miután 2014-ben megnyerte az Eurovíziót. Hogy mi volt előtte? Nos, meglepő képek kerültek elő.

Nyolc éve már, hogy megnyerte az eurovíziós dalversenyt, Conchita Wurst látszólag azóta is tudatosan építi a karrierjét. Az osztrák énekes azóta több alkalommal is drasztikus változásokat hajtott végre magán, a bécsi Operabálon néhány éve kopaszon, egy mélyen dekoltált fehér ruhában jelent meg, majd egy időre ősz bácsira változtatta külsejét. A koronavírus-járványnak köszönhetően azonban további változásokat is meg lehet már figyelni rajta, egy legutóbbi tévés felkérésének már ismét férfiként, rövid hajjal tett eleget.

via GIPHY

25 éves volt Conchita megnyerte az Eurovíziós dalversenyt, azóta természetesen az egész világ naprakész az életével kapcsolatban. Azt azonban csak kevesen tudják, hogy a 33 éves sztárnak nem az volt az első nagy sikere: alig 17 évesen egy osztrák tehetségkutatóban tűnt fel, majd egy fiúbanda tagja lett. Az egyik énekestársa egy ma már Budapesten élő magyar fiú volt, akivel a Wikipedia szerint egy ideig együtt is laktak, hogy megkönnyítsék a közös munkát. A Jetzt Anders! névre keresztelt banda azonban hamar feloszlott.

Conchitáról azonban nem mindennapi képek kerültek elő - így nézett ki, mielőtt szakállas nőként megismerte a világ! 

Felismernéd így? Conchita-t fiatalkori képein a rajongói sem ismerik fel - ez vol a neve!
  • Conchita Wurst
  • Conchita Wurst
  • Conchita Wurst
  • Conchita Wurst
  • Conchita Wurst
  • Conchita Wurst

Címlapfotó: Profimedia/RedDot

24 óra