Ikreket szült a nő, aki egy nap két férfivel bújt ágyba - Az apasági teszt eredménye mindenkit meglep

Az orvosokat is meghökkenti egy alig 19 éves brazil nő esete. Ikreket szült, de a fogantatás napján két férfival is ágyba bújt. DNS-tesztet végeztek - megvan az eredmény.

2021 májusában lett anya a 19 éves brazil lány, ikreket hozott a világra. A Mineiros-ban élő nő két egészséges kifiú boldog édesanyja lett. Alig tíz hónappal korábban azonban ugyanazon a napon két férfival is ágyba bújt, és amit akkor hármójuk közül senki sem sejthetett, most egy valóságos csoda főszereplői lettek.

Az ikrek születése után néhány hónappal ugyanis kiderült, a két kisfiú apja más és más!

"Soha életemben nem gondoltam volna, hogy ilyen esetet fogok látni" - magyarázta Dr. Tulio Jorge Franco, az az orvos, aki vizsgálta a 19 éves lány szokatlan terhességét. "Ez rendkívül ritka, és egy millióból egyszer fordul elő." Ehhez ugyanis az kell, hogy két, ugyanattól az anyától származó petesejtet két különböző férfi termékenyít meg. Az anya várandóssága egyébként problémamentesen zajlott.

S hogy hogy derült fény a különös ügyer? Nos, az egyik apa DNS-tesztet csináltatott!

A babák akkor már 8 hónaposak voltak. Amikor megjött a teszt eredménye, mindenki megdöbbent, a férfi ugyanis csak az egyik gyerek apja volt. Pedig az anya azt mondta, ő is arra számított, hogy mindkét baba ezé a férfié lesz. "Eszembe jutott, hogy szexeltem egy másik férfival, és felhívtam őt, hogy elvégezze a tesztet" - magyarázta a 19 éves anya a Daily Star híre szerint.

Nos, a másik férfi is pozitív eredményt kapott. Ráadásul az anya szerint a kicsit nagyon hasonlítanak is egymásra. A születési anyakönyvi kivonatban azonban csak az egyik férfi szerepel apaként. Ő azt is elvállalta, hogy gondoskodik mindkét gyerekről. "Mindkettőjükről gondoskodik, sokat segít nekem, és minden támogatást megad nekik, amire szükségük van" - mondta az ikrek édesanyja.

Az orvos, Dr. Tulio Jorge Franco pedig örül, hogy tanúja lehetett egy ilyen terhességnek, világszerte ugyanis csak 20 ilyen esetről tud a világ.

Címlapfotó: 123rf.com

24 óra