Emlékszel Jennifer Aniston kislányára a Jóbarátokból? - Ikrek és 20 évesek lettek - Fotók

Bikinis bombázók

Már hónapok teltek el azóta, hogy a Jóbarátok egy alkotás erejéig visszatért a képernyőre, így azóta már kiderült, Rachel egykori lánya a folytatásból kimaradt. Azaz lányai - hisz egy ikerpár alakította őket.  

A Jóbarátok című sorozat világhírnevet hozott a főszereplőknek, ráadásul a 28 évvel ezelőtti indulása óta folyamatosan ismétlik, így több generáció is felnőtt már rajta. Mivel a főszereplők életét azóta is nyomonköveti a sajtó, így szinte naprakészek vagyunk, kivel mi történt az azóta eltelt években. Sőt, alig egy éve megtörtént a nagy visszatérés, így néhány éve a kedvenceink ismét a címlapokon virítanak. 

via GIPHY

Egy jelentős szereplőről azonban azóta kevés szó esett - a rajongók azonban azóta sem felejtették el. Az HBO bejelentése után hónapokig ment a találgatás a különböző fórumokon, vajon visszatér-e az új részekben Jennifer Aniston sorozatbeli lánya. Azaz lányai! A kis Emma-t ugyanis egy ikerpár alakította, akik néhány hete már a 20-at is betöltötték és bizony, gyönyörű nővé cseperedtek. A Jóbarátok óta is a pályán maradtak, színésznőként keresik a kenyerüket és a közösségi oldalakon is tízezrek követik őket.

Nos: a folytatásban nem láthattuk őket, pedig két ilyen bombázó nem akármilyen fordulatot hozhatott volna.

FOTÓK: Gyönyörű lányok lettek a kis Emma-ból! Bikinire vetkőztek!
  • Jóbarátok Emma Aniston
  • Jóbarátok Emma Aniston
  • Jóbarátok Emma Aniston
  • Jóbarátok Emma Aniston
  • Jóbarátok Emma Aniston

Címlapkép: Instagram/cali.sheldon

24 óra