Online rendelt magának ebédet ez a férfi, amit a dobozban talált, attól sokkot kapott - Videó

Nagyon várta már, hogy megjöjjön a futár, aztán most az egész világ az ő történetén döbben meg.

Egy újabb nem mindennapi történetkerült elő a Tik-Tok-on: egy férfi osztotta meg a tapasztalatait, amihez erős képsoroka is sikerült rögzítenie. Damien alig két hete éhezett meg és döntött úgy, rendel valamit a "WingStop" nevű gyorsétteremből. Mivel nagyon éhes volt, szinte számolta a perceket, mikor érkezik majd meg a futár. Miután azonban átvette a csomagot és kinyitotta, valósággal sokkot kapott.

Fotó: TikTok/thesuedeshow

Mint arról a fiatalember a közösségi oldalán közzétett videóban beszámolt, a doboz, amit végül kapott, néhány lerágott csontot és egy cetlit leszámítva teljesen üres volt. Elő is vette gyorsan a telefonját, hogy videóra vegyen mindent, amit tapasztal, így azt a kézzel írott kis papírt is, amit egyértelműen a futár írt neki. 

"Sajnálom, hogy megettem a rendelését. Le vagyok égve és éhes vagyok" 

- írta a futár a férfinek, majd azt is elárulta: úgyis fel fog mondani ezen a munkahelyen.

@thesuedeshow Cmon Now Door Dash Man🤦🏿‍♂️🤬 #fy #fyp #doordash #wingstop #howdidthishappen ♬ original sound - Funny Mane Suede

Damien értetlenül rázta a fejét, majd természetesen panaszt tett. A pénzét visszakapta, és megfogadta, soha többé nem rendel majd. Videóját több mint 300 ezren látták azóta és vannak, akik jól szórakoznak rájta, mások szerint szomorú, hogy ilyen előfordulhat a mai világban.

Címlapfotó: TikTok/thesuedeshow

24 óra