Gusztustalan, mit csinált a nő a vonaton - hiába riasztották a személyzetet - Videó

Köztudott, a közösségi közlekedés számos baj, fertőzés és betegség forrása lehet, de hogy mennyi minden lapulhat a járműveken, az talán csak most lett világos.

Közel 100 ezren látták már azt a felvételt, amit egy fital tiktoker töltött fel a csatornájára. Nem túlzás: undorító dolgokat rögzített egy londoni menetrendszerinti vonatjáraton, ami alapján ma már valószínűleg mindenki egyetért abban, el sem tudjuk képzelni, mi minden lapulhat a tömegközlekedési eszközök padlóján. Szóval: a nő békésen ült a helyén a vonaton, miközben az egyik lábát kivette a cipőjéből, egy apró zsebkendőre állt lábujjhegyen és egy méretes reszelővel reszelte a bőrt a sarkáról.

A felvételen jól hallani mindent, sőt, jól látszanak a padlóra hulló bőrdarabok és a por is... És ezzel nem volt vége!



Fotó: TikTok/tairoberts98

A videón látszik, nem nagyon akad utas, aki leülne a nő mellé, sőt, akad valaki, aki udvariasan megpróbálja megkérni, hagyja ezt abba. De hiába. Így panaszt tettek a vonatjárat személyzeténél. Az is látható, hogy a társaság egyik férfi alkalmazottja próbálja meg megkérni, hogy vegye vissza a cipőjét, és ne reszelje tovább a lábát a vonaton. Hogy sikerrel járt-e - nem derült ki.

@tairoberts98 A train journey never to be forgotten #fyp #feet #trainline #gross #shavedfeet ♬ original sound - Tai Roberts

Címlapfotó: TkTok/tairoberts98

24 óra