Milliókért tetováltatott puzzle-t az egész fejére ez a srác - Ez a lány bele is szeretett

Egy szerelmét már elvesztette a külseje miatt, de volt, aki így is beleszeretett. A 28 éves puzzle-fejű srác a trollok céltáblája.

Benny története épp úgy indult, ahogy az ilyen történetek indulni szoktak: elkészült az első tetoválása, és úgy érezte, kell még belőle. Mindezek előzményeként természetesen a srác már tinédzserként is éveken át szenvedett, úgy érezte, a lelke és a teste nincs harmóniában. Egyszer az is megfordult a fejében, eldobja magától az életet, de szerencsére a másik, nehezebb utat választotta.

Az idősotthonban ápolóként dolgozó srác ekkor kezdte el átalakítani magát olyanra, amilyen a lelke. 

via GIPHY

Eddig összesen 9 millió forintnyi eurót költött a testmódosításokra és tetoválásokra, és volt olyan is, hogy utólag megbánt néhány motívumot. Ennek köszönhetően döntött úgy néhány éve, hogy a szerinte elrontott arcát puzzle darabok díszítik majd, mintha abból lenne összerakva a feje. Természetesen kapott hegyes fém fogakat, méretes fültágítókat, legutóbb pedig már a szemeit is kitetováltatta. Ez volt az a pont nagyjából, amikor a korábbi szerelme azt mondta, nála ez így már nem fér bele. A szakítás azonban nem viselte meg különösebben Benny-t, aki az internetes trollok lábtörlője lett azóta.

Az új külső új szerelmet hozott neki - az a lány odáig van a kirakófejű ápolóért!

FOTÓK: a kirakófejű Bennyre rátalált a szerelem - Őrült dolgokat tervez még
  • Benny puzzle tetkó
  • Benny puzzle tetkó
  • Benny puzzle tetkó
  • Benny puzzle tetkó
  • Benny puzzle tetkó

Címlapfotó: Profimedia/RedDot-Facebook/benny.dohnau.3

24 óra