"Rossz döntés" - Egy QR-kódot tetováltatott az énekes az arcára, nem hiszed el, mit rejt - Videó

Megőrült, vagy lóvá tette az egész világot? Nos, akárhogy is van, ez az ötlet világhírűvé teszi a világsztárok közt már népszerű srácot.

De ki az a Benny Blanco? Kérdezik a legtöbben, amikor meghallják ezt a nevet. Ha csak a száraz tényeket nézzük, akkor bizony a 34 éves dalszerző több mint 500 millió album eladásához járult hozzá világszerte olyan előadókkal való munkája révén, mint Ed Sheeran, Justin Bieber, Halsey, Katy Perry, Maroon 5, Kesha, Britney Spears, Rihanna, Sia, The Weeknd, Avicii, Selena Gomez, Adam Lambert, Charlie Puth, Keith Urban, Tory Lanez, Wiz Khalifa, Kanye West, J Balvin és Juice Wrld.

Benny Blanco most Snoop Dog és a BTS fiúbandával dolgozott együtt - őrült ötletre adt a fejét. Szó szerint!

A "Bad decision", azaz "Rossz döntés" című dal apropóján jutott Benny Blanco eszébe, hogy elkészítteti élete első tetoválását. Ha lúd, legyen kövér, így rögtön az arcát ajánlotta fel rá a tetoválóművésznek, és egy nem mindennapi motívumot is választott hozzá. Egy méretes QR-kód került az arcára, így, ha a jövőben bárki lefotózza őt, rögtön lehetősége is van megnézni, mit rejt a tetkó.

Nos, nagy titkot nem árulunk el: a Bad decision című számot! Mert Működik! De még nincs vége...

Lapozz a folytatásért!

24 óra